Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila “Danas”! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list “Danas” pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo “sočnosti” – najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju “ljudska prava”, “demokratija” i “autojkratija”.

Ovaj tajkunski list prvobitno je objavio naslovnu stranu današnjih novina u u kojoj naslov glasi “Vučić sprema plan za apsolutnu sukob dve viziji”, dok su ga kasnije izmenili u “Vučićev režim priželjkuje pobedu Donalda Trapma”. Takođe, podnaslov koji se ondosi na izjavu spoljnopolitičkog analitičara Boška Jakšića. 

Prvobitan podnaslov glasio je “Ukoliko pobedi Tramp, Beograd bi mogao da bude zadovoliniji, ali može se postaviti pitanje odnosa sa Kinom, smatra Boško Jakšić, spolinopoliticki analitičar”, ali im se to učinilo previše neutralno pa su odlučili da ubace reči poput “autokratija”, “ljudska prava” i tako dalje – “ako pobedi kandidatkinja Demokrata, može da se očekuje nastavak doktrine

demokratija protiv autokratije, koja podrazumeva i borbu za ljudska prava”.

 

Foto: Fotoilustracija

 

Cilj ovog suptilnog manipulisanja rečima bio je da se naglasi kritika prema predsedniku Vučiću.  Dakle, ovime su još jednom dokazali da je uredništvu tajkunskih listova i njihovim vlasnicima jedino važno da svakog dana predstave Vučića u lošem svetlu kako bi time pokušali da umanje podršku i poštovanje koje Vučić uživa među narodom Srbije.

Ipak, svima je jasno ko radi u interesu naših građana i Srbije, a koga jedino zanimaju sopstveni interesi i sopstveni džepovi. 


Srpsko-rusko prijateljstvo trn u oku tajkunskom Danasu! Ima strašnu "dilemu": Je li Vučić ponizio Putina ili mu se dodvorava?! (FOTO)

Politika

Prljava kampanja opozicije i medija pod njenom kontrolom protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobija na intezitetu, a sada se vest da predsednik Vučić neće ići na samit BRIKS u Rusiji u tajkunskim medijima veštački forsira kao glavna politička tema u Srbiji, ali sa strašnom dilemom.

sledeća vest




Informer

Check Also

O LEPOJ LUKIĆ SVI BRUJALI ZBOG JK I BAKE PRASETA, A SADA PONOVO ŠOKIRA! Do detalja otkrila kako je izgubila nevinost: Bolelo je, mislila sam da neću više nikada

Lepa Lukić je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, pa je tako, u poslednje …