Драма на имању – обезбеђење лети кроз Шимановце, један сукоб превршио сваку меру: На граници да се потуку

Не може се рећи да су Стефан Корда и Рашко Младеновић икад били добри пријатељи и цимери у Белој кући, али ноћас нико није могао да слути да ће направити овакав скандал. 

Они су вечерас направили прави хаос на имању, због ког је реаговало обезбеђење. 

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Ти си nasillnik, клошар, п*чка и лопов. Ти чеш неког да малтретираш, ј*бем ли ти ја маму у п*чку. Смраде матори, имаш ли дете кући – рекао је Корда.

– Шта ти хоћеш од мене – питао је он.

– Пусти га – рекао је Мића.

– Човек ме гурнуо, ништа му нисам урадио – казао је Корда.

Детаљније погледајте на снимку испод:

Правила понашања у Елити

– У Елити сте ограђени и свако напуштање ограђеног дела се кажњава.

– Учесницима је забрањен разговор са људима из обезбеђења.

– Учесници морају да носе своје бубице стално, сем кад легну увече да спавају – од тренутка скидања бубица забрањен је разговор међу учесницима. Гашење бубица, као и њихово скидање, строго се кажњава. Бубице се морају носити правилно, не смеју се вадити из торбице, гасити, нити се на било који начин сме ометати рад микрофона.

– У Елити је дозвољено комуницирати једино говором. Шапутање, говор знаковима, дописивање је забрањено и кажњава се.

– Спавање у току дана је строго забрањено. Одабранима је спавање дозвољено до 12х.

– Сваки учесник је дужан да у сваком тренутку одговори на захтеве продукције, што подразумева сарадњу са репортерима, редитељима, сниматељима, организаторима. Одбијање сарадње као и вређање чланова продукције, помињање продукције и РТВ Пинк у негативном контексту продукција ће сматрати прекршајем и сама ће одређивати врсту казне.

– Сваки учесник дужан је да неколико пута у току дана, када организатори затраже, промени батерије у бубицама, као и да истрошене батерије врати. Строго је забрањено потрошене батерије бацати било где.

– Учесници увек треба да имају на уму да запослени у продукцији у сваком моменту чују њихове потребе. Потребно је само да буду стрпљиви, а продукција ће се потрудити да у најкраћем могућем времену реши проблем. Од проблема и потреба зависи колико де времена бити потребно да се одговори на исте.

– Забрањено је помињати продукцију и људе који раде у продукцији. Њихова имена и своје лично мишијење о продукцији, запосленима и начину опхођења продукције према учесницима, учесници треба да задрже за себе.

– Пушење је дозвољено само напољу и у пушионици.

– Скакање у базен и у језеро је строго забрањено.

– Забрањено је премештање намештаја и инвентара из једне куће у другу, уништавање намештаја, писање по намештају, зидовима и фасадама.

– Строго је забрањено померање кревета јер су фиксирани и намештени онако како Велики пеф мисли да треба да стоје.

– Свако уништавање ентеријера и инвентара је строго забрањено, а Велики шеф има право да хонорарима казни сваког учесника који нешто уништи.

– Свако насртање на чланове обезбеђења биће аутоматски кажњено тромесечним хонораром.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

HAOS NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Monstrum odbio da odgovori na ovo pitanje advokata: "Bila je ODMAZDA, ali ne bih o tome…" Sudija mu ODUZELA REČ

Svi događaji Od najnovijeg Od najnovijeg Hronološki 13:29 Obraćanje advokata Miloša Munića Advokat Miloš Munić …