SPEKTAKL! Kakva ludnica na “Meaci”?! Osam golova, preokreti, pogodio i Vlahović…(FOTO/VIDEO)

Spektakularnu utakmicu imali smo prilike da gledamo u derbiju 9. kola italijanske Serije A, gde su fudbaleri Intera i Juventusa odigrali meč sa čak osam golova i na kraju podelili bodove – 4:4 (3:2)

Ma, šta se ovo večeras desilo na “Đuzepe Meaci”, kakav smo ovo meč gledali, jednostavno rečeno – spektakl. Čak osam puta se zatresla mreža, a podatak da smo u poslednjih pet mečeva dva tima ukupno videli sedam golova, dovoljno govori.

Sve je krenulo u 15. minutu kada je Pjotr Zielinski doveo domaće u prednost sa bele tačke. Ta prednost nije dugo trajala, jer je Dušan Vlahović poravnao rezultat pet minuta kasnije. 

Foto: Tanjug/AP

 

Dobio je Mekini dugačku loptu u šesnaestercu, odlično je prosledio do Vlahovića i ovaj je mirno sproveo loptu u mrežu. Ovo je njegov šesti pogodak u ovogodišnjem izadnju Serije A.

Juve je sedam minuta kasnije preokrenuo preko Timotija Vee, da bi u 35. minutu Mktarijan ponovo doneo rezultatski egal. Međutim, to nije kraj kada je u pitanju prvo poluvreme, jer je samo dva minuta nakon izjednačenja Zielinski postigao novi gol sa penala i ponovo doveo “nero-azure” u prednost. 

Nismo dugo čekali na novi pogodak u drugom delu, a prvi put smo videli dvostruku prednost nekog od timova. Denzel Damfris postigao je četvrti pogodak za Inter večeras i u 53. minutu povisio na 4:2.

Foto: Tanjug/AP

 

A, onda na scenu stupa mladi Turčin Kenan Jildiz, koji u igru ulazi u 61. minutu i do kraja pravi ogromnu razliku. Bilo mu je potrebno deset minuta da se upiše u strelce i smanji zaostatak na jedan gol. U međuvremenu, tačnije u 77. minutu, Dušan Vlahović napušta teren, a srpski napad iako je postigao pogodak, čini se da nije ostavio najbolji utisak na terenu. 

Sjajni Jildiz u 82. minutu postiže novi pogodak za “staru damu” i izaziva pravu ludnicu na “Meaci”. 

Foto: Tanjug/AP

 

Do kraja meča videli smo prilike na obe strane, devetnaestogodišnji reprezentativac Turske mogao je da postigne i het-trik, ali se istakao Jan Zomer. 

 

 

Šta reći, pravi spektakl, a nakon devet odigranih utakmica u Seriji A, Inter je drugi sa 18 bodova, dok Juventus ima bod manje i nalazi se na trećoj poziciji. 

 

 


Ovo nije viđeno u istoriji El-Klasika! Mbape 6 puta u ofsajdu za pola sata! (VIDEO)

Fudbal

Jedan od najboljih francuskih igrača u istoriji, Kilijan Mbape, postigao je gol u svom prvom nastupu u “El Klasiku”, ali slavlje je bilo uzalud.

sledeća vest




Informer

Check Also

Жесток окршај: Гастоз понизио Анђелу пред свима, она га отписала за сва времена – у налету беса му је излетело шта стварно мисли о њој

Током “Мићине игре истине” Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз су жесоко заратили због Ене …