UZNEMIRUJUĆE! Strava i užas u Brazilu! Krvava tuča na auto-putu, ima poginulih! (VIDEO)

Užasne vesti stižu iz Brazila, gde su navijači Kruzeira i Palmeirasa učestvovali u krvavom sukobu. Sve se desilo u blizini Sao Paola i tom prilikom je jedna osoba preminula, dok je 20 povređeno. Snimci koji kruže društvenim mrežama su užasni i nisu za one sa slabim stomakom.

Prema navodima brazilskih medija, oko 200 navijača učestvovalo je u sukobu na auto-putu, gde su se navijači Palmeirasa sukobili sa navijačima Kruzeira koji su se vraćali iz Kuritibe nakon poraza svog tima od Atletiko Paranaensea (0:3).

Haotične scene, haos i prava tragedija viđena je na ulicama Brazila.

 

 

Tokom sukoba, jedan autobus je zapaljen, dok su na drugom polomljena sva stakla.

 

 

U neredima je smrtno stradao jedan navijač Kruzeira, koji je preminuo od posledica teških opekotina. Na sve to, povređeno je 20 osoba, dok je nekoliko lica privedeno u policijsku stanicu.

 

 


"Viola" obrukala Romu za sva vremena! Mile Svilar primio pet golova (VIDEO)

Fudbal

Dugo će navijači Rome pamtiti 27. oktobar 2024. godine, jer je njihov tim pretrpeo jedan od najtežih poraza u istoriji kluba. “Vučica” sa Ivanom Jurićem kao trenerom otišla je Fiorentini na gostovanje i u Rim se vraća sa “petardom” u svojoj mreži. “Viola” je večeras do vrha napunuila gol Mileta Svilara i slavila sa velikih 5:1 (3:1).

sledeća vest




Informer

Check Also

Жесток окршај: Гастоз понизио Анђелу пред свима, она га отписала за сва времена – у налету беса му је излетело шта стварно мисли о њој

Током “Мићине игре истине” Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз су жесоко заратили због Ене …