Evo šta Veljko i Bogdana daju Željku i Krstanu DA JEDU ZA UŽINU: Mama i tata ovo zadovoljstvo nisu želeli da USKRATE SINOVIMA


Zabava

Evo šta Veljko i Bogdana daju Željku i Krstanu da jedu za užinu: Mama i tata ovo zadovoljstvo nisu želeli da uskrate sinovima

Deca Veljka i Bogdane Ražnatović odrastaju na selu gde se mladi bračni par skućio iako su imali i više nego dovoljno mesta u vili u Ljutice Bogdana. Cecin sin odlučio je da se odseli kod tasta i tašte u vojvođansku varošicu smatrajući da će tu za Željka, a kasnije Krstana i Isaiju biti mnogo lepše odrastanje.

Bogdana i Veljko sa sinovimaFoto: aceisb4ck / Instagram

Bogdana i Veljko sa sinovima

Iako mogu da imaju sve što poželele mališani imaju detinjstvo baš kao i svi njihovi vršnjaci. Obožavaju da vreme provede napolju, da se igraju, ali i da jedu razne grickalice.

Blic preporučuje

Pre izvesnog vremena videli smo kako deca Veljka i Bogdane Ražnatović doručkuju viršle, za sada je bokser podelio fotografiju dvojice sinova na kojoj možemo videti i omiljene grickalice svih mališana, a to su čips i smoki.

Željko i Krstan

Foto: aceisb4ck / Instagram

Željko i Krstan

Željko i Krstan uživali su u prelepom danu sa tatom u prirodi a na trenutak su seli da predahnu od šetnje i igre gde im je Veljko otvorio upravo pomenute grickalice da užinaju.

Široki osmesi na licima dečaka jasan su pokazatelj koliko su srećni i zadovoljni dok im tata ugađa sve što požele.

Iako sigurno nisu najzdraviji i najbolji izbor za užinu, čips i smoki nešto su što Ražnatovići vole te mama i tata to zadovoljstvo ne žele da im uskrate.

Od čega živi Veljko Ražnatović

Podsetimo, boks nije primarni posao našeg sportiste. Nakon što se oženio, Veljko se sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom i Krstanom preselio u Titel, gde ima farmu svinja.

O svom stilu života na selu pričao je i u emisiji “Ceca show” na Blic televiziji.

– Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, ove stvari koje radim ovde ne mogu da radim u Beogradu, užasava me to ispijanje kafa po gradu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi sad na 20 minuta – kaže Veljko.

.

Foto: Oliver Bunić / Ringier

.

– Na Željka uvek mora neko da pazi. Njemu je lepo i u Titelu i kod moje mame, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde kući. Ja smatram da je za njega zdravije da odrasta u Titelu – ispričao je Veljko.

Kaže da sebe ne pronalazi u gradskom životu.

– Uživam sa svojim psima, imam svoje motore, razonode. Dođe mi društvo, igramo malo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije nego život u Beogradu, niti idem negde, niti izlazim. Ne vidim šta bi mogao da radim u tom smogu – rekao je Veljko.

– Selo me privlači kao i svi poslovi na selu, nadam se da ću još više ući u tu poljoprivredu. Voleo bih da imam mini zoo vrt, da radim da repopulaciji nekih ugroženih vrsta poput egzotičnih mačaka, medveda – ispričao je Veljko.


Blic

Check Also

OVO JE MILOŠ, MOTOCIKLISTA KOJI JE DANAS POGINUO U NOVOM SADU: Ove godine se oženio, studirao farmaciju – Lekari pokušavali da ga reanimiraju na ulici

Motociklista star 28 godina koji je poginuo u Novom Sadu na Bulevaru oslobođenja je Miloš …