Гастозов отац се огласио у сузама: "Ту сам спавао када је Гоца умрла"

У малом месту Грабовац, које припада граду Свилајнац, отац Ненада Маринковића Гастоза, Светислав Синђелић Ђура, живи и ради свој свакодневни живот. Недавно је Јоца, новинар, посетио ово место како би разговарао са Ђуром о животу његовог сина и о успоменама које га везују за Ненадово детињство.

Током посете, Јоца је имао прилику да сазна више о самачком животу Светислава, његовим сећањима на Ненадову покојну мајку Гоцу, као и о свим изазовима и радосним тренуцима које су заједно делили. Овај разговор пружио је увид у Ненадов одрастање и обликовање личности која се данас појављује као један од познатих учесника ријалитија “Елите 8”. 

 – Ви овде живите у Грабовцу, какав је самачки живот, док је Гастоз био ван ријалитија, је л’ долазио овде – питао је Јоца.

– Долазио је, али он је мангуп хоштаплер, живи у Земуну, има све у Земуну. Грабовац му је једна успутна станица. Он када дође два пута годишње, то је добро, то је пар екселанс – рекао је Ђура, а онда се осврнуо на Гастозово детињство:

Joca novinar
Јоца новинар / Извор: Youtube printscreen/ Pink.rs

– Ако би био искрен, у њега сам уградио авионске делове, он пада на ноге, можеш да га бациш са 28 спрата, као мачка, он пада на ноге. Он је имао проблем, мајка му је умрла, није живео поред мене, али љубав између мене и деце је ту – рекао је Ђура.

– Колико је Гастоз пропатио када му је мајка умрла – питао је Јоца.

Gastoz
Гастоз / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

– Ту сам ја спавао када је Гоца умрла, све мора да се преброди. Тај Ненад, он је добио име Ненад зато што је дошао изненада. Он није требао да дође…Ја сам с Гоцом био у љубави и док се он рађао и кад се родио. Доктор ми је рекао: “Теби Гоца треба да плаћа алиментацију”, она је изгубила брак јер није могла да роди, са мном је добила, Богу хвала, Ненада. С Гоцом нисам био у браку, али имам Ненада…Гастоз је са полубраћом феноменалан – рекао је Ђура, а онда је открио шта га мучи и тишти:

– Петоро деце, шесторо унучади, а ја сам, шта да кажем? Ја сам сад сам овде. Сад сам се свађао пре сат времена с троје деце што долазе новинари за интервју. Шта да радим? Живот иде даље – додао је он. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Milica je bila više od Andrićeve ljubavi" Zvezda serije "Nobelovac" Selma Alispahić: "Ispod te mirne površine krio se čovek koji je voleo život"

Već tri nedelje serija “Nobelovac” drži publiku prikovanu za male ekrane. Priča o Ivi Andriću …