Totalno ludilo lažnog ekologa Zlatka Kokanovića – Počeo da proganja i da uhodi čak i lovce po Gornjim Nedeljicama! (VIDEO)

Lažni ekolog Zlatko Kokanović počeo je da proganja i uhodi čak i lovce po Gornjim Nedeljicama.

Očigledno je ludilo uzelo maha kod Zlatka Kokanovića, pa je počeo da proganja i lovce nedozvoljeno im snimajući registarske tablice i uhodeći ih po šumarcima Gornjih Nedeljica.Toliko je postao bahat i silan da hoće da spreči udruženje koje broji više od 800 lovaca da prekine višegodišnju tradiciju otpočinjanja lovne sezone i da iz samo njemu znanih razloga ometa ljude u onome čemu su čitave generacije bile posvećene na način koji podrazumeva očuvanje i uzgoj divljači.

Inače, poznato je da su upravo regularni lovci najveći zagovornici očuvanja životne sredine i ekosistema, za razliku od lažnog ekologa Zlatka Kokanovića koji je odlučio da uništi celu Zapadnu Srbiju na svaki način!

Foto: Foto: Printscreen/Informer, Zoran Sinko

Zlatko Kokanović divlja na tzv. ekološkim skupovima

Sekirom na ljude

Podsećamo, Kokanović koji je slavu stekao kada je sekirom napadao Srbe iz Loznice, a braneći Violu fon Kramon – glavnu lobistkinju za nezavisno Kosovo i ženu koja srčano brani Aljbina Kurtija  na takozvanim ekološkim skupovima ima izlive nasilja.

Oglasilo se lovačko udruženje “Gučevo”

Upravnik lovišta „Jadar“ Vladan Vasić istakao je da je lovačko udruženje ,,Gučevo“ iz Loznice neprijatno iznenađeno ponašanjem svog nekadašnjeg člana, Zlatka Kokanovića, i da ovo nije prvi put da oni trpe prozivke od njega.

Saopštenje prenosimo u celosti:

– Lovačko udruženje ,,Gučevo“ iz Loznice neprijatno je iznenađeno ponašanjem svog nekadašnjeg člana, Zlatka Kokanovića, nakon što nam je prosleđen snimak koji je zabeležio na zbornom mestu Filipovića raskršće.

U skladu sa Zakonom o divljači i lovstvu svake godine u ovom periodu godine, tačnije krajem oktobra, članovi Lovačkog udruženja „Gučevo“ započinje lovnu sezonu na zeca i fazanskog petla. Tim povodom, lovci se okupljaju na zbornim mestima, među kojima je i Filipovića raskršće koje je Kokanović snimio.

Po tradiciji i u skladu sa navedenim Zakonom danas su se naši lovci okupili na ovom mestu i krenuli u lovište. Važno je da napomenemo da smo svim lovovođama prilikom izdavanja dozvola za lov, naglasili da ne love u blizini današnjeg SEOS sabora, što su naši članovi i ispoštovali, a mi ustanovili današnjom kontrolom lovnih aktivnosti. Lovci su danas bili udaljeni od naseljenih mesta i ni na jedan način nisu ometali organizaciju današnjeg sabora.

Foto: Foto: Tanjug, ATA Images

Zlatko Kokanović

Treba istaći da ovo nije prvi put da trpimo prozivke od Kokanovića i neshvatljivo nam je njegovo ovakvo ponašanje, s obzirom da je i on lično, kao nekadašnji lovac, upoznat sa pravilima koja mu u to vreme nisu smetala.

Lovačko udruženje ,,Gučevo“ iz Loznice, osnovano je pre 126 godina i tokom svog postojanja dužeg od jednog veka neprekidno gazduje lovištem “Jadar” koje se prostire na površini od oko 45 hiljada hektara. Udruženje broji 800 aktivnih članova – lovaca i 50 članova lovačkog podmlatka koji su raspoređeni u devet lovnih revira.

Naše lovište se smatra jednim od najboljih u Srbiji, a pored terena prepunih divljači, krase ga i brojni lovni objekti, četiri lovačka domova jedan u Loznici, dva na Breziku i jedan na Iverku, zatim deset lovačkih kuća, fazanerija, objekat za proizvodnju uzgoj i čuvanje divljači, prihvatni centar za evropskog jelena i brojne čeke i hranilišta – stoji u saopštenju.

 

 


Debakl opozicije! Pedesetak ljudi blokira ulice u Šapcu: Kokanović i Ćuta se blamiraju na svakom koraku - Građani besni! (FOTO/VIDEO)

Politika

“Veliki protest” lažnih ekologa Zlatka Kokanovića i Aleksandra Jovanovića Ćute opet je doživeo svoj “vrhunac” time što se ponovo okupila šaka jada da blokira ulice, ovog puta u Šapcu!

sledeća vest




Informer

Check Also

Naš pevač danas je oličenje MUŽEVNOSTI I DEVOJKE LUDE ZA NJIM: Ugojio se i nabildovao i niko ne može da veruje kako izgleda – ogromna TRANSFORMACIJA

Zabava Niko ne može da veruje koliko se transformisao: Naš pevač danas je oličenje muževnosti …