Nebojša Bakarec: Ćuta, lider opozicije želi da ubija novinare i naprednjake!

Slava je, Sveta Petka, slava moje Srpske napredne stranke, em je Slava, em je nedelja, em sam bolestan, virus me pogodio. I onda vidim, lider opozicije, jedan od sedam opozicionih dahija, Ćuta, baš danas, na dan Slave Svete Petke, poručuje Srbiji, obećava da će on lično likvidirati novinare, čitave redakcije, đuture sve zaposlene u medijskoj kući „Informer“, koja ima TV redakciju, redakciju novina, i redakciju portala. I ne samo novinare, već sve iz „kartela“ SNS-a. I sve će to Ćuta, kako kaže, da eliminiše, da ukloni, kao kancer da odstrani, odstreli, da operiše na živo, on će kaže to lično, brutalno, sistematski, na silu, bez milosti, i poručuje dahija Ćuta – Svaki svoga ubijte subašu! Tako su postupale samo dahije i ustaše.

Da ne bude zabune, evo citata Ćute:„Svako svoga subašu, to će da se dogodi. Neće dati vlast mirno. Ja im to obećavam, ako se budem išta ikad pitao, znači bez milosti prema svima njima, treba nam lični čin jednog vojnika. Samo jedan. Da, biće pobune, biće ovde lom. Onaj zmijarnik tamo sa onim kratkonogim, bradatim Vučićevićem i njegovom ekipom… Dakle, ako ima pravde u ovoj zemlji, evo ja mu obećavam, ako se budem ikad išta pitao on je prvi na spisku! On i taj njegov zmijarnik i trovačnica Informer… Takvi ljudi nemaju šta da traže, to truje sve živo, znači to je nešto što kao kancer kad imaš, to mora da se sklanja, to mora da se operiše, to mora da se eliminiše. Neko mora da skloni ove trovače, ove nakaze, ovog Vučićevića i tu njegovu ekipu. To ne sme više da zagađuje javni prostor, to mora da se skloni iz naših života. To se mora raditi brutalno, sistematski, ako treba i na silu“.

Foto: Printscreen

 

Setimo se, dahije su bile vođe turskih janjičarskih jedinica u beogradskom pašaluku. Dahije su početkom 19.veka, podelile zemlju među sobom i vladale su nezavisno od vlasti u Carigradu. Vlast su vršili iz Beograda, sami su ubirali poreze, sudili i ubijali po sopstvenoj volji. Tako to želi i Ćuta. Mi u Srbiji u 21. veku imamo nove dahije, dahije iz opozicije – pijanog janjičara, dahiju Mula Ćutu Jusufa, dahiju Đilas Aganliju, dahiju Parandila Kučuk-Aliju, dahiju Mehmed-Agu Fočić Lazovića, dahiju Musa-Agu Fočić Milivojevića, dahiju Derviš-Agu Aleksića i dahiju, starca Ponoša Foču. Nove dahije žele da rade isto ono što su radile turske dahije krajem 18. i početkom 19. veka. 

Setimo se, ustaše su lično likvidirale Srbe, Jevreje i Rome, pokušali su da u Jasenovcu eliminišu ceo srpski narod, da ga uklone, kao kancer, da ga odstrane, odstrele, brutalno, sistematski, na silu, bez milosti. Tako to želi i Ćuta.

Pišem za „Informer“ već sedam godina, i ponosim se time. Pišem i za list „Politiku“ sedam godina i ponosim se time. Nisam novinar, ali već 15 godina obavljam novinarski posao. Pišem analitične tekstove 15 godina. Borim se za istinu. Od kada sam član SNS, od 2017. godine, smetam ovima iz opozicije koji bi da unište Srbiju. Ponosim se time što sam član SNS i poslanik SNS! Od kada sam poslanik, od 2020. godine, smetam neprijateljima Srbije, još više. Od kada postoji TV „Informer“ gostujem na toj televiziji. To je naprofesionalnija medijska kuća koju sam upoznao za mojih 35 dugih godina bavljena politikom. Rekoh, nisam novinar, nisam zaposlen u „Informeru“, ne uređujem „Informer“, ne naplaćujem tekstove,  ali ponosno kažem – i ja sam „Informer“! Mi razobličujemo neprijatelje Srbije, antisrbe, kvislinge, srbomrsce, ćute, tute, mute, đilasovce. Mi ih dovodimo do ludila svojom istinom, profesionalnošču i oštrinom. 

Skaredno je da lider opozicije, predsednik jedne parlamentarne stranke, ovako zverski preti da želi da „eliminiše“ sve novinare i zaposlene u jednoj medijskoj kući. I ne samo njih, već ceo, kako on kaže „kartel SNS“, sve naprednjake. Da eliminiše lično, brutalno, sistematski, na silu, bez milosti. Ovakve bestijalne pretnje Ćute Jovanovića, zaslužuju reakciju novinarskih udruženja. Ako su svi novinari jednaki, a jesu, ako imaju ista prava, a imaju, onda se moraju oglasiti novinarska udruženja. Ovakve bestijalne pretnje Ćute Jovanovića zaslužuju reakciju tužilaštva. U njegovim izjavama stekli su se elementi više krivičnih dela!

Kaže Ćuta, voditelju Dikiću, u ubilačkom zanosu: „Biće, svaki svoga ubijte subašu“. Stih je iz epske narodne pesme „Početak bune protiv dahija“. Za kraj, evo citata iz te pesme, o sedam dahija: „To gledaju Turci Bijograci, I iz grada svi sedam dahija: Aganlija i Kučuk-Alija, I dva brata, dva Fočića mlada, Memed-aga i šnjime Mus-aga, Mula Jusuf veliki dahija, Derviš-aga gracki taindžija, Starac Fočo od stotine ljeta, Sve sedam se sastalo dahija Bijogradu na Stambol-kapiji, Ogrnuli skerletne binjiše, Suze rone, a prilike glede: Kad nas ima u sedam dahija, U svakoga po magaza blaga? U nas, braćo, četiri dahije, Aganlije i Kučuk-Alije, I u mene i Mula-Jusufa, U svakoga ima pusta blaga Nebrojena po dvije magaze; Nas četiri kada ustanemo, Poći ćemo iz našega grada Kroz našije sadamn’est nahija Isjeć’ ćemo sve Srpske knezove, Sve knezove, Srpske poglavice, I kmetove, što su za potrebe, I popove Srpske učitelje“. To hoće Ćuta, to žele nove dahije iz opozicije. Neće moći! Živela Srbija!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS


Nebojša Bakarec: Razotkrivena Marinikina i Đilasova sumnjiva organizovana grupa za malverzacije!

Kolumne

Danas je u stanju rastrojstva, Đilasova službenica, družbenica i potpredsednica SSP, Marinika Tepić objavila lažnu vest da je „razotkrivena sumnjiva organizovana grupa SNS za malverzacije“. Nesumnjivo je utvrđeno da ne postoji takva grupa SNS, ali je belodano utvrđeno da postoji Đilasova i Marinikina, SSP organizovana grupa za malverzacije. Evo spiska! Marinika, sve po spisku!

sledeća vest




Informer

Check Also

“SVE ĆU DA OBELODANIM” Naš poznati pevač piše knjigu i tvrdi da ga mnogi KRIŠOM SLUŠAJU: “Mene niko ne pušta na radiju, a svi pevaju moje pesme”

Zabava Naš poznati pevač piše knjigu i tvrdi da ga mnogi krišom slušaju: “Sve ću …