Verujem u Boga! Predsednik Vučić objavio kadrove iz prethodne noći – snimak koji je garant naše sigurne budućnosti (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu i objavio snimak koji predstavlja rast, razvoj i napredak Srbije!

Najčudniji snimak koji bi neko objavio na dan Svete Petke, kada veliki broj Srba slavi zaštitnicu, pre svega, dece, žena, starih i bolesnih. Izabrao sam ovaj snimak, jer i na današnji dan, želim da pokažemo i Srbiji i svetu da rast, razvoj i napredak jesu jedini garant naše sigurne budućnosti“, napisao je predsednik.

Ovi kadrovi su, navodi Vučić, sa EXPO27 gradilišta u Beogradu, iz prethodne noći, gde je na betoniranju između budućih hala 2 i 4 učestvovalo 70 miksera i stavljeno više od 1000 kubika betona.

Zahvalan našim neimarima na ogromnom trudu, oni u tri smene pokušavaju da urade ono što smo definisali kao zadatke za budućnost. Verujem u Boga, a nadam se da će nas Sveta Petka kao zemlju i narod zaštititi od svih nevolja koje su zahvatile svet. Srećna slava Sveta Petka svima koji je danas slave. Posebno, srećna slava mojim naprednjacima i predsedniku“, poručio je predsednik. 

 

 


SNS slavi Svetu Petku - Predsednik stranke Miloš Vučević i zvanice presekli slavski kolač (FOTO)

Politika

U prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu danas se obeleževa slava naprednjaka Sveta Petka.

sledeća vest




Informer

Check Also

“ODGAJAN JE BEZ OCA, NJEGOVI SU SE RASTALI, ALI GA JE VOLEO”: Sugrađani iz Loznice otkrivaju detalje iz Kebinog života (VIDEO)

Zabava “Odgajan je bez oca, njegovi su se rastali”: Sugrađani iz Loznice otkrivaju detalje iz …