“HEROIN SAM PROBALA IZ ZNATIŽELJE” Legendarna pevačica iskreno o korišćenju narkotika: ” Kolege su mi rekle da je to POČETAK KRIZE”


Zabava

Legendarna pevačica ogolila dušu: “Heroin sam probala iz znatiželje, rekli su mi da je to početak krize”

Poznata pevačica Viktorija otvoreno je pričala o konzumiranju narkotika, otkrivajući svoje iskustvo sa heroinom i njegove posledice

Njen prvi muž preminuo je kao beskućnik, a pevačica je javno govorila o njegovoj tragičnoj sudbini

Pevačica Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, otvoreno je pričala o konzumiranju narkotika.

ViktorijaFoto: screenshot

Viktorija

Viktorija je svojevremeno otkrila kada je prvi put videla heroin, a opisala je i kako je njena kriza izgledala.

Blic preporučuje

Viktorija

Foto: Rajko Ristić / Ringier

Viktorija

Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo u „Petparačkim pričama” – ispričala je svojevremeno Viktorija za “Press.

Prvi muž umro od gladi

Prvi muž pevačice umro je kao beskućnik, a pevačica je o tome javno govorila.

Viktorija

Foto: Dušan Milenković / Ringier

Viktorija

– Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi – rekla je Viktorija godinu dana kasnije.

VIDEO: Ovde živi pevačica Viktorija


Blic

Check Also

"OVERITE GA U GLAVU, OBAVEZNO, I PALJBA! META NAM JE NAJVEĆI CINKAROŠ I SMRAD U BEOGRADU!" Džoni sa Vračara preko Skaja davao uputstva kako da se ubije Šarac

Aleksandar Šarac (35) blizak “škaljarskom klanu” upucan je 17. oktobra 2020. u garaži TC “Ušće”, …