Vedrana Rudan živi u ovoj kući koja je stara 400 godina: “Zgrozila sam se” – zavirite na njeno imanje u Hrvatskoj


Zabava

Vedrana Rudan živi u ovoj kući koja je stara 400 godina

Njen dom je stara kuća koju je pronašao njen suprug

Vedrana Rudan je hrvatska spisateljica koja živi u Rijeci

Vedrana Rudan, hrvatska spisateljica, jednom prilikom je pokazala kako izgleda njen dom u Hrvatskoj.

Vedrana RudanFoto: RTS / youtube

Vedrana Rudan

Vedrana Rudan živi u Rijeci, a ugostila je jednom prilikom ekipu RTS-a, te otkrila mnoštvo privatnih detalja.

Blic preporučuje

Vedrana Rudan

Foto: RTS / youtube

Vedrana Rudan

– Suprug je pronašao ovu malu, staru kuću. Mislim da ovo zdanje ima 400 godina, to je spomenik nulte kategorije – istakla je Vedrana.

– Kad sam ja videla tu ruševinu, ja sam se zgrozila. Svidelo mi se, ali sam rekla suprugu, nemoj da kad zapneš sa majstorima da me pitaš nešto. I dan danas je tako ostalo, stalno po kući nešto radimo – kazala je ona u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

– Jednom prilikom me je izvređao majstor kada sam došla po svog supruga u kafić: “Ostavi ga na miru, ovo je najgora žena na svetu”. Ja mu odbrusim: “Kako vas nije sramota tako da pričate, prvi put se vidimo u životu, a vi lupetate!”. Tek on meni poručuje: “Ja sam vam ženo kuću izgradio”. Nakon toga sam mu rekla da je kvalifikovan za to što priča, ali sam mu se svakako krvi napila – navela je Vedrana.

Vedrana Rudan

Foto: RTS / youtube

Vedrana Rudan

– Odrasla sam uz more, tako da me pogled na more odavde ne uzbuđuje. Ali kad god sam negde gde nema mora, uvek mislim da preko zgrada i drveća u daljini mora biti mora. To je u meni, ali ne toliko da bih sada šetala pokraj mora i bacala kamenčiće – zaključila je ona.

Vedrana je, podsetimo, rođena u Opatiji. U prethodnih 20 godina objavila je više od deset knjiga.

Vedrana Rudan nedavno je otkrila da boluje od raka.

Vedrana: “Ostala sam bez komada jetre”

– Ležala sam u krevetu, operisana, ostala sam bez komada jetre i još nekih komada i slušala kako se u daljini deru neki Hrvati. Slavili su pobedu Dinama koji je nešto osvojio.

J****e! Što mi slavimo. U Merkuru nadljudi u savršenoj tišini čine čuda koja jedva da možemo razumeti, čuda koja su i u svetskim relacijama čuda a razuzdana gomila na čelu s retardiranim političarima slavi rad dlakavih nogu.

Za mene i stotine hiljada bolesnih i zdravih pametnih građanki i građana Hrvatske lečnici poput Stipe Jadrijevića trebali bi biti naši heroji.

Doduše, kad god mogu nastojim biti objektivna pa ću i ovaj put. I taj Jadrijević, i taj junak nad junacima, zajedno sa svojom ekipom naravno, na moj užas bio je na utakmici u Berlinu – napisala je ona.

VIDEO:Vedrana Rudan: “Željko Joksimović se dobro oženio”


Blic

Check Also

IZNENADAN PREKID RIJALITIJA! Proglašena pobednica "Farme 8", Jelena Golubović odnela drugo mesto

Farmeri su bili dovitljivi tokom prošle noći. – Devojka koja je našla prvu ljubav u …