Зашто је пукао брак Јелене Карлеуше? Након ОВЕ афере потписала споразумни развод брака

Током јучерашњег дана истакнути бизнисмен Богољуб Карић је у интервјуу за “Информер” проговорио и о Јелени, која је на кратко била члан његове многобројне породице. 

Човек са једним од најмоћнијих презимена у нашем региону имао је са српску диву искључиво речи хвале. 

Bogoljub Karić
Богољуб Карић / Извор: АТА images/M.K.

– Јелена је необична жена. Ти ако ожениш Јелену Карлеушу, не можеш да очекујеш од такве жене да кува пасуљ код куће. Треба да живиш и да се помириш са тим – започео је у свом стилу Богољуб.

– Јелена је талентована особа која има дар од Бога. Она је ванредно способна жена. Она да није у Србији, да се са тим што ради налази у Лондону или Сједињеним Америчким Државама, њој Мадона не би била равна. Она је у свом послу мајстор високе класе. Али ми смо у Србији, тешко је Џајићу да буде Пеле у Србији, Богољубу Карићу Илон Маск или на крају крајева Јелени Карлеуши да буде Мадона. Све су то околности где се рађамо и где живимо – прича Карић, па открива шта посебно цени код Јелене.

– Свиђа ми се Јеленин патриотизам, њена борба и што је свој човек. Највише поштујем те људе који пролазе плусеве и минусе, а опстају и држе се на врху – закључио је Богољуб Карић за Информер.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/karleusastar

Јелена о Карићима

С друге, стране, у Информеровом подкасту снимљеном прошлог децембра не може се рећи да је и Карлеуша благонаклона према Богољубу исто колико и он према њој. 

– Богољуб Карић је био против моје везе са Бојаном. Чак ме је и забранио на БК ТВ, иако сам била њихов ексклузивац. Он је мени и рекао да је против наше љубави. Лажирао је истраживања у којима сам ја после Мадлен Олбрајт најомраженија у Србији. Он је, наравно, био највољенији. Објаснио ми је да ја негативно утичем на породицу Карић. С друге стране, Бојанови родитељи Сретен и Славица су мене обожавали. Прозивао је он мене редовно на тим породичним ручковима на којима је било нас 50. Човек је седео на челу, сви ћуте и једу супу, а Богољуб се обраћа само мени. Ја сам било дубоко издепримирана. Судбина ће касније спојити Сретена и моју мајку у Немачкој. Лечили су се од исте болести и изгубили животе.

– Моја Дивна је имала канцер плућа, али никада није престајала да пуши. Каже она мени: “Изађем ти ја испред да узмем мало свежег ваздуха и запалим цигару и у следећем моменту чујем ‘Дивна, шта радиш ти овде?’. Наставили су да се друже на клиници. Бојан је своје истерао и оженио ме је, иако се Богољуб није појавио на свадби. Богољуб је, сећам се, позвао и Сретена, када му је рекао да радим против породице. Човек је против мене читаву хајку покренуо. 

Вест о разводу Јелене и Бојана објављена је 2004. године, и шокирала је јавност – пар се разишао само два месеца након раскошног венчања у Вили Јелена, наводно због певачицине преваре. Двадесет година касније, Јелена је коначно проговорила о афери “телохранитељ.”

– Бојана никада нисам преварила. Десило се у 7.15 ујутру, два месеца после наше свадбе, да је на наша врата закуцао мој телохранитељ. Богољубов телохранитељ, који је мени био додељен. Дошао је и мом мужу у лице рекао да је у вези са мном и да хоће да ме ожени. У том моменту, Богољуб Карић је власник мобилне телефоније и може да ради с вашим телефоном шта жели. Ја сам тада спавала. Бојан долази до мене и говори ми шта се управо десило. Шокирала сам се. Тај момак је у свом телефону имао наше љубавне преписке. Све оне приче да сам ја ухваћена на задњем седишту “хамера” су измишљене. Све ово може да потврди и Бојан – рекла је Јелена својевремено. 

Karići
Карићи / Извор: АТА images/Antonio Ахел

Нашли срећу у другима

Три године након развода од Јелене, Бојан је оженио кћерку Божидара Николића, Машу. Машин отац је чувени српски редитељ и сниматељ Божидар Бота Николић, који је направио неке од највећих филмских класика, а на појединима сарађивао – “Балкански шпијун”, “Три карте за Холивуд”, “Какав деда, такав унук” и многим другим.

Јелена се удала за некадашњег фудбалера Душка Тошића 2007. године, а брак су споразумно окончали 15. септембра ове године.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“IMA IQ DASKE ZA OGRADU” Mel Gibson u skandaloznom snimku izvređao Kamalu Haris: “Ja glasam za Trampa!”

Vesti Svet Mel Gibson izvređao Kamalu Haris: “Ima IQ daske za ogradu, glasaću za Trampa” …