Glumica Amanda Bajns (38), nekada omiljena dečija i tinedjžerska zvezda koja je glumila u popularnim filmovima poput “Ona je najbolja” i “Sve što devojka može poželeti”, snimljena je ovih dana u šetnji Los Anđelesom.

profimedia-0925542940.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nosila je belu majicu, sive helanke i rančić na leđima. Amanda se suočila s teškim periodom u životu, kada je postala zavisna o alkoholu i drogama, što je rezultiralo drastičnom promenom njenog izgleda. 

profimedia-0925543201.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

“Ne izgledam dobro na slikama paparaca, i to zato što se one snimaju napolju, a sunčeva svetlost je obično jaka i oštra na mojoj koži”, rekla je Amanda jednom prilikom te dodala da različita svetlost može “bacati nimalo laskave senke na njeno lice”.

“Takođe, imam ožiljke na desnoj strani lica. Ne možete ih najbolje videti, osim ako ih gledate pod jakim svetlom. Sigurna sam da su to ljudi videli na paparaco fotografijama. Dakle, to je tajna mog izgleda – nastojim pronaći najbolje svetlo”, objasnila je.

amanda-bajns.jpg
Beta 

Godine 2012. uhapšena je zbog vožnje pod uticajem opijata, a sledeće godine je zatečena kako puši marihuanu u lobiju zgrade u kojoj je živela. Kasnije iste godine izazvala je požar ispred kuće nepoznatih ljudi, zbog čega je stavljena pod starateljstvo. Nakon devet godina sud je prošle godine odlučio da je sposobna brinuti se o sebi i ukinuo starateljstvo.

(Kurir.rs/Index/M.J)

03:35
Novinari žestoko o Kristini Kovač – Da li se stvarno dopisivala sa Lijamom Pejnom ili je nasela na prevaru? Izvor: Kurir televizija