Након спекулација, Анастасија лично потврдила – радост у дому Гудеља, честитке се нижу једна за другом

Током периода њихове везе, а касније и брака, појављивале су се многе тачне и нетачне информације када су у питању породични односи у фамилији Гудељ. 

Било је доста спекулација о томе како су мајка и сестра Немање Гудеља прихватиле Анастасију Ражнатовић, а сваким даном је све јасније и јасније каква је заиста ситуација. 

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/raznatovicanastasija

Вања Гудељ, сестра фудбалера Немање Гудеља, прославила је 22. рођендан уз посебно изненађење које јој је приредила снајка Анастасија Ражнатовић. 

Док су Вања, њене пријатељице и Анастасија уживале у прослави у једном локалу, у једном тренутку пристигла је торта са балонима и велики медвед од црвених ружа, специјално за слављеницу.

На балонима је писало: “Волимо те до бесконачности”.

Анастасија је додала уз видео: “Срећан рођендан моја млађа сестрице. Увек буди срећна”.

Вања се није ни потрудила да сакрије лавину осећања које јој је пробудио Анастасијин гест, те се јасно види како је Гудељева сестра срећна и очарана изненађењем које јој је приређено. 

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/raznatovicanastasija

Патња за оцем

Анастасија Ражнатовић, ћерка познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић, ретко говори о детаљима из свог приватног живота, али је у једном гостовању отворила душу и открила најинтимније детаље породице Ражнатовић.

Цецина ћерка је проговорила о темама попут хапшења мајке, губитка оца и одрастања без очинске фигуре. 

– Као што знате, било је доста осцилација у нашим животима. И ја и Вељко смо били доста млади када се све то дешавало. Када је мама имала оне проблеме, то сам изузетно тешко поднела, јер сам јако везана за маму. Тренутак када су маму одвели… имала сам тада пет година, била сам баш мала. Вељко и ја нисмо знали шта се дешава, нису нам причали. Сећам се само сцене за мој пети рођендан, били смо у Житорађи код баке и деке, а нама је рекла да је у Америци на пословном путу. Звала сам је и она је јецала преко телефона. Питала сам је: „Што плачеш, треба да будеш срећна, рођендан ми је“, а она каже: „Не плачем, не плачем.“ Ја кажем: „Па добро, мама, ако си ти у Америци, што тетка не може да дође? Што сте ме обе оставиле?“ Рекла је: „Па не можемо, заједно смо тамо, имамо посла, не можемо да се вратимо. Ту су бака и дека.“ Нисмо ми знали сигурно две године након тога шта се десило – почела је Анастасија своју тужну исповест, а затим је истакла како не криви мајку за све што су проживели.

– Нисам је осуђивала. Она је мени стварно све на свету и само сам била тужна што је морала да прође кроз тако нешто у животу – рекла је она.

Анастасија и њен брат Вељко веома рано су остали без оца. Нажалост, и она и Вељко се не сећају свог покојног оца, али његов одлазак их и даље много боли. Млада певачица је, како преноси Курир, признала да јој отац често долази у снове.

– Често га сањам и у тим сновима увек се појави на један дан, потом оде, нестане. Није било ништа специјално што сам му ја говорила. Једноставно, нисам се одвајала од њега, стално сам га грлила, причала: – Можеш ли да останеш још мало? – Не знам како је то имати оца, па да упоредим како је то одрастати без њега. Али тешко нам је било када смо били клинци. Поготово Вељку. Никада није имао очинску фигуру у тим неким мушким стварима, да може да се ослони на оца. Али било је доста тешко и мами. Никада није имала леђа, зато су сви камењем ишли на њу. Лако је жену која је самохрана мајка нападати – закључила је Анастасија.

Anastasija Ražnatović i Ceca
Анастасија Ражнатовић и Цеца / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Teodora Džehverović RASKINULA SA KOŠARKAŠEM: Potezom podigla BURU NA MREŽAMA i sve ostavila u čudu, Matic Rebec odmah uzvratio

Zabava Raskinuli Teodora Džehverović i Matic Rebec: Potezom podigla buru na mrežama i sve ostavila …