Naša folkerka odrasla u bedi, a sada ima kompleks i BAZEN SA SVOJIM INICIJALIMA na periferiji Beograda: “Mrzela sam mamu zbog siromaštva”


Zabava

Naša folkerka odrasla u bedi, a sada ima kompleks i bazen sa svojim inicijalima na periferiji Beograda

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš žive u kompleksu na periferiji Beograda, a dvorište su uredili po svom ukusu – nezaobilazan detalj je i bazen gde su njihovi inicijali.

Kompleks Zorice i Kemiša u KrnjačiFoto: youtube

Kompleks Zorice i Kemiša u Krnjači

Zorica Brunclik preko 40 godina deo je javne scene Srbije. Njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš i ona su u skladnom brak, a komšije koje smo posetili pre nekoliko meseci su rekli da pevačica zna nekada da povisi ton na njega.

Blic preporučuje

Zorica Brunclik i Kemiš

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Zorica Brunclik i Kemiš

– Leti je kod njih pravi spektakl. Svi se okupe u dvorištu jer je veliko i bude baš veselo. Pevačica zna da zapeva, suprug je prati na harmonici, a deca uživaju. Od kada se njena ćerka udala za malog Miloša Vujanovića, onog pevača, sada se i on priključi tašti u pevanju. Baš su vesela porodica- kaže jedan komšija, a njegova supruga se priključuje razgovoru:

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Uh Zoka je opasna. Zna ona i da povikne. Često je čujemo: “Miroljube, donesi ovo”, “Miroljube, pomeri se”. Zna da se naduri kao dete. Ali sa nama je fina. Nija baš sada tip koji bi se družio, ali je ljubazna. Pozdravi nas sve, kada se nekom od naših nešto lepo desi, čestita. Kemiš je prava dobrica. On je u nju zaljubljen kao prvog dana. Tolika ljubav, to nije realno. Svuda idu zajedno. On joj nekada bude kao vozač.

Kimpleks Zorice Brunclik

Foto: youtube

Kimpleks Zorice Brunclik
Kimpleks Zorice Brunclik

Foto: youtube

Kimpleks Zorice Brunclik
Kimpleks Zorice Brunclik

Foto: youtube

Kimpleks Zorice Brunclik

Inače, ranije Zorica je pričala o siromaštvu u kom je odrasla.

„Živeli smo u najvećoj bedi jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim. Bila sam najstarija i jedino žensko u porodici. Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom, ali i bogatstvom. Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu…Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me vraćala u siromaštvo“, rekla je Zorica jednom prilikom za medije.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Kako je isticala, tada je želela da je mama ostavi kod tate da uživa u izobilju, a sa suzama u očima prisetila se kada je majka došla po nju sa najjeftinijim grožđem, a Zorica, koja je kod oca jela krupne grozdove, bacila je ponuđeno voće.

“Baba i deda su želeli da me usvoje, ali me mama nije dala”

„Nije mi bilo jasno zašto sam joj baš ja bila potrebna, kada je imala još dece. Tek kasnije sam shvatila da je moj otac, tako što me je dovodio kod sebe, želeo samo mami da napakosti. Svojim očima sam mogla da se uverim koliko je težak posao radila u ciglani, jer sam joj nosila doručak koji se sastojao samo od hleba i flaše vode. Pošto u očevoj familiji dugo nije bilo dece, njegovi roditelji, koji su bili veoma mladi i insistirali na tome da ih ne zovem baba i deda, želeli su da me usvoje, ali me mama nije dala. Kasnije se majka udala po drugi put, kako mi se čini, samo da bi mom ocu stavila do znanja da ne može da dolazi kad god poželi“, pričala je Zorica, koja danas živi u bogatstvu.

VIDEO: Zorica o zetu


Blic

Check Also

Poznata Srpkinja otkrila kako je brzo zaradila 5.000 evra: Oplela po kolegama, da li je moguće da je ovo izjavila?!

Ljupka Stević, Foto: Instagram printscreen/ljupkastevic Ljupka Stević je neko ko bez dlake na jeziku govori …