“Proveravate da li je vila na moje ime, SKRATIĆU VAM MUKE” Voditeljki dečko milioner KUPIO KUĆU SA BAZENOM BLIZU BEOGRADA, a ona odbrusila koleginicama


Zabava

Voditeljki dečko milioner kupio kuću sa bazenom blizu Beograda, a ona odbrusila koleginicama: “Proveravate da li je vila na moje ime, skratiću vam muke”

Jovana se obratila besno na mrežama pojedinim koleginicama koje su se raspitivale o vili na njenom imenu

Jeremićeva je nedavno izjavila da bi volela veliku kuću sa bazenom na Senjaku, po mogućstvu na svoje ime

Luksuzna vila Jovane Jeremić
Luksuzna vila Jovane Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić je od svog dečka, biznismena Dragana Stankovića, dobila luksuznu kuću u Grockoj, koja nosi naziv upravo po njoj “Vila jovana”.

Blic preporučuje

Ogroman bazen, ležaljke i barski stolovi krase veliko dvorište vile koja je ograđena velikim zidinama, a okolo se nalazi šuma i pogled puca na reku Dunav.

Jovana Jeremić vila u Grockoj

Foto: TV Pink / screenshot

Jovana Jeremić vila u Grockoj
Jovana Jeremić vila u Grockoj

Foto: TV Pink / screenshot

Jovana Jeremić vila u Grockoj
Jovana Jeremić vila u Grockoj

Foto: TV Pink / screenshot

Jovana Jeremić vila u Grockoj
Vila Jovane Jeremić i Dragana Stankovića

Foto: Ringier

Vila Jovane Jeremić i Dragana Stankovića

Jovana se obratila koleginicama koje se raspituju da li je vila na njeno ime

Jovana se potom na mrežama oglasila vidno besna, a tom prilikom se obratila pojedinim koleginicama koje se raspituju o tome da li je vila sa bazenom u Grockoj na njeno ime.

– Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim – jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću… Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim – rekla je Jovana.

– Te koleginice koje su se raspitivale kod mojih prijatelja juče, sinoć, pre dva dana, da li je kuća na moje ime, biće tagovane u nastavku mog storija, čisto da znaju s kojom kategorijom razgovaraju i o kome se raspituju – nastavila je Jeremićeva.

“Volela bih da imam kuću na Senjaku i poslugu”

Podsećanja radi, Jovana je nedavno izjavila za “Blic” kako je od Dragana poželela vilu u Beogradu.

– Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem – ističe Jeremićeva.

Video: Jovana Jeremić pevala na privatnom veselju


Blic

Check Also

(FOTO) POZNATI INFLUENSER ZAVRŠIO U BOLNICI Prikačen na aparate, sa maskom na licu – potresan prizor

Zabava Poznati influenser završio u bolnici: Prikačen na aparate, sa maskom na licu Ivana Mikić …