Jokić ubacio 41 poen, pa promašio trojku za produžetak! Denver pao posle velike drame! (FOTO/VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su u noći između subote i nedelje drugi poraz u isto toliko utakmica na startu nove sezone NBA lige, pošto su u dramatičnoj završnici poraženi od Los Anđeles Klipersa sa 109:104 na svom terenu! Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je najbolji na terenu pošto je zabeležio 41 poen, devet skokova i četiri asistencije, ali je u finišu promašio trojku za produžetak, pa su Klipersi poenima sa slobodnih bacanja došli do trijumfa.

Nikola Jokić dominirao je na parketu protiv Los Anđeles Klipersa, ali to nije bilo dovoljno da Denver zabeleži prvi trijumf ove sezone. Ponovo je, kao po običaju, gotovo sam igrao i nije bio ispraćen od svojih saigrača, koji su potpuno zakazali i ovog puta.

Ubacio je sedam trojki iz 12 pokušaja, ali onu odlučujuću nije. Denver je sada na skoru 0-2, što samo potvrđuje da je verovatno u najvećoj krizi otkako je Nikola Jokić u klubu. Nagetsi su poraženi na startu sezone i od ekipe Oklahome.

Nikola je i protiv Klipersa bio centralna figura na terenu, ali od saigrača gotovo da nije dobio podršku. Jedini koji ga je donekle ispratio bio je Džamal Marej sa 21 poenom, mada, kada je bilo najpotrebnije, nije bio od velike pomoći Srbinu.

Otud je u samom finišu na četiri sekunde pre kraja Jokić morao da vadi kestenje iz vatre i da pokuša da donese produžetak. Izgradio je poziciju za šut, probao, ali je napravio trzaj, pa je lopta nešto jače izašla iz ruku nego što je trebalo.

Kako je to izgledalo pogledajte u snimku ispod.

Sa druge strane, Klipersi su odigrali znatno bolju timsku košarku i slavili su zahvaljujući sjajnim rolama Normana Pauela, Ivice Zubca i Džejmsa Hardena. Prvi je ubacio 37 poena, internacionalac iz Hrvatske 24, a legendarni “Brada” 23 poena.

Foto: Tanjug/AP

Ivica Zubac i Jokić u duelu

 

Naredni meč Denver i Jokić igraju za dva dana, a protivnik je Toronto u Kanadi. A kako izgleda kompletna tabela NBA lige, možete pogledati ispod.

 


Testirajte ih na drogu! Boston "spakovao" Niksima 29 trojki (VIDEO)

NBA

Boston Seltiksi su ubedljivo savladali Njujork Nikse sa 132:109 na startu nove sezone u NBA ligi.

sledeća vest




Informer

Check Also

"Leči sve, od nervoze do očiju, nogu i vrtoglavice" Sveta voda sa izvora Sv. Petke pomaže svima koji dođu da se pomole

Pored prisustva bogosluženju i pričešća, vernici su na dan Svete Petke dolaze na Kalemegdan kako …