(FOTO) OVO SU UBIJENI BRAT I SESTRA Osumnjičeni za stravičan zločin kod Bijelog Polja još uvek u bekstvu


Vesti

Hronika

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo kod Bijelog Polja još uvek u bekstvu

Selo Sokolac kod Bijelog Polja zavijeno je u crno nakon brutalnog dvostrukog ubistva koje je potreslo lokalnu zajednicu.

.Foto: Đorđe Kojadinović / RAS Srbija

.

Brat i sestra, Jovan (60) i Milenka Mačgalj (69), ubijeni su 25. oktobra, a tragedija je izazvala nevjericu i tugu među porodicom, prijateljima i komšijama. Policija intenzivno traga za počiniocem ovog zločina Alija B. koji je u bekstvu.

Jovan i Milenka su živeli mirnim životom, poznati po svojoj dobroti i povezanosti s porodicom i komšijama. Na dan njihove smrti, selo Sokolac osetilo je duboku tugu i šok, jer su se mnogi pitali kako je moguće da se ovakva tragedija dogodi među njima.

Osumnjičeni za ubistvo, Alija Balijagić, poznat je po dugom kriminalnom dosijeu koji uključuje silovanja i razbojništva, što dodatno pojačava osećaj nesigurnosti među stanovnicima. Sagovornik iz vrha Uprave policije kazao je za Vijesti da je Balijagić juče boravio u selu Sokolac, da je sedeo kod jednog od meštana, a posle podne je došao kod Madžgalja.

.

Foto: Arhiva Uprave policije / Ustupljene fotografije

.

Navodno, nakon što su brat i sestra ispratili Balijagića, vratio se i u njih ispalio više hitaca iz puške. Prema istim informacijama oružje je, pre nekoliko dana, ukrao iz kuće jednog Bjelopoljca, u koju je prethodno provalio.

Brat i sestra biće sahranjeni sutra u 14 časova na groblju kod manastira Sokolac. Ožalošćeni sinovi, bratanci, sestre i cela rodbina okupljeni su u žalosti, dok selo tuguje za dvojicom svojih omiljenih članova zajednice. Lokalne vlasti apeluju na građane da budu oprezni dok policija nastavlja potragu za osumnjičenim.

(Sandžak live)


Blic

Check Also

"Bila sam u raju i vratila se, ne bojim se više smrti": Lekari su joj davali 50 odsto šanse da preživi, bila je u komi, a onda je doživela neverovatno iskustvo

Majka dvoje dece Amber Kavana (43) je otkrila da je 2021. godine otišla u raj …