Novo ostvarenje “Babygirl” sa Nikol Kidman u naslovnoj ulozi podiglo je veliku prašinu u javnosti, a naročito nakon izjave glumice o orgazmima.

Kako je otkrila glumica, bila je toliko napaljena tokom snimanja erotskih scena da su morali da zaustave snimanje.

nikol-kidman-profimedia0870816304.jpg
DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U filmu Nikol glumi moćnu direktorku koja započinje aferu s mlađim pripravnikom, kojeg tumači Harison Dinkinson. On je potvrdio da je snimanje intimnih odnosa postalo toliko intezivno da joj je bila neophodna pauza.

– Razgovarali samko sa koordinatorkom za intimnost (Lizi Talbot), a onda smo Nikol i ja na neki način odradili svoje, nakon što smo postavili parametre da bi nam oboma bilo prijatno”, rekao je glumac juče na projekciji “Babygirl” u London West Hollywood hotelu i dodao:
– Koordinator intimnosti govori: “Šta vam odgovara, šta želite kao reditelj, šta vam je prijatno da radite dok pratite tu ideju?” Oni to olakšavaju i rade to vrlo delikatno bez prekidanja same scene.

U jednoj sceni Dikinson pleše go u hotelskoj sobi uz “Father Figure” Džordža Majka. Rediteljka mu nije obezbedila probu pre toga.

– Rediteljka Halina je pustila pesmu i rekla – pleši. Možda sam pre snimanja popio malo viskija, ali bilo je neprijatno – prenosi Variety.

Rediteljka filma Halina Reijn inspiraciju za film dobila je iz filma “Basic Instinct”, u kom su glumili Šeron Stoun i Majkl Daglas, a inspirisala ju je i priča o ženi koja “nikada nije iskusila seksualno zadovoljstvo” tokom 25 godina braka.

Nikol je film privukao zbog toga što se s takvom ulogom nikada nije susrela tokom karijere.

(Kurir.rs/I.M.)

 BONUS VIDEO:

01:15
DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje Izvor: Kurir televizija