“AKO VIDITE OVOG ČOVEKA, ODMAH POZOVITE POLICIJU” Hitan apel crnogorskih službi bezbednosti – naoružan i opasan dvostruki ubica Alija Balijagić JOŠ NIJE UHAPŠEN


Vesti

Hronika

“Ako vidite ovog čoveka, odmah pozovite policiju”: Hitan apel crnogorskih službi bezbednosti – naoružan i opasan dvostruki ubica Alija Balijagić još nije uhapšen

Uprava policije apelovala na javnost da prijavi ukoliko negde vidi Aliju Balijagića

Balijagić je osumnjičen za dvostruko ubistvo u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa u Bijelom Polju

Iz Uprave policije apelovali su na javnost da, ukoliko primijete Aliju Balijagića odmah saopšte policiji pozivom na broj dežurne službe Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje 067/184-844 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način. Balijagić se sumnjiči da je izvršio dvostruko ubistvo sinoć u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa u Bijelom Polju.

.Foto: Arhiva Uprave policije / Ustupljene fotografije

.

“U ovoj fazi izviđaja Uprava policije na osnovu zakonskih propisa i odgovarajućeg odobrenja nadležnog tužilaštva objavljuje fotografiju lica koje se potražuje, te obaveštava i apeluje na javnost, da ukoliko primete ovo lice ista saznanja odmah prijave, odnosno saopšte policiji pozivom na broj dežurne službe Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje 067/184-844 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način”, navode iz policije.

Kako su kazali, građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno.

“Još jednom apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sa daljim tokom dešavanja, poručuju, policija će se blagovremeno oglasiti.

Kako smo već pisali, Alija Balijagić koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo koje se desilo sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac, rejon Tomaševo, višestruki je povratnik i počinalac u vršenju više krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata i silovanja. Ba­li­ja­gić je odranije poznat policiji. Za osumnjičenim policija traga već 15 dana zbog drugog krivičnog dela – krađe puške.


Blic

Check Also

Olakšajte bol i napetost u vratu: jednostavno, a efikasno rešenje za savremeni način života!

U svetu gde su bolovi u vratu i ramenima postali gotovo svakodnevna pojava zbog dugih …