Da li se dvostruki ubica iz Bijelog Polja krije na ovoj lokaciji? Policija zabranila ulazak svima, pa podigla dronove na ovom delu

Lovcima iz Bijelog Polja zabranjen je ulazak u lovišta dok se ne pronađe naoružani ubica, navodi se u hitnom saopštenju koje danas izdala Lovačka organizacija Bijelog Polja i upozorava da se osumnjičeni predstavljao kao lovac koji je izgubio pse.

Zbog trenutne situacije i ubistva koje se dogodilo zabranjuje se lov i izlazak u lovište do okončanja ove situacije. Lov se zabranjuje kompletnom stranom lovišta od graničnog prelaza Dobrakova do Vraneške doline i do granica sa opštinama Mojkovac i Pljevlja – saopšteno je iz LO Bijelo Polje.

– Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti Sever, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i hapšenja osumnjičene osobe – navedeno je u policijskom saopštenju koje je prenela RTCG.

Iz policije su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito meštane Tomaševa, da budu oprezni, ostanu u svojim kućama i ne dozvole ulazak nepoznatim osobama.

On je danima viđan u našem kraju, meštani su to prijavljivali policiji ali niko nije reagovao. Išao je naoružan sa lovačkom puškom i predstavljao se kao lovac koji je izgubio pse. Ubijeni sestra i brat su ga primili u kuću, dali mu da jede, a on se vratio i ubio ih kroz prozor. Sada svi meštani strepe, ne znaju odakle smrt može da dođe – izjavio je jedan od zabrinutih meštana.

Srbija Danas/Agencije

Izvor: Srbija Danas

Check Also

"Bila sam u raju i vratila se, ne bojim se više smrti": Lekari su joj davali 50 odsto šanse da preživi, bila je u komi, a onda je doživela neverovatno iskustvo

Majka dvoje dece Amber Kavana (43) je otkrila da je 2021. godine otišla u raj …