NEPOZNATI NAPADAČI KAMENJEM ZASULI VOZILA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Vozaču kamiona kamen proleteo kroz staklo i povredio rebro (FOTO)


Vesti

Hronika

Nepoznati napadači kamenjem zasuli vozila na Ibarskoj magistrali: Vozaču kamiona kamen proleteo kroz staklo i povredio rebro (Foto)

Vozač kamiona doživeo napad kamenovanjem na Ibarskoj magistrali

Policija je obaveštena o incidentu i intervencija je u toku

Na Ibarskoj magistrali u selu Prislonica kod Čačka vozač kamiona doživeo je stravičan incident, kada su njegovo vozilo kamenovali za sada nepoznati počinioci.

.Foto: Rina / Rina

.

– Kretao sam se deonicom Čačak – Gornji Milanovac kada je odjednom nešto puklo po šoferci. Staklo se razbilo, kamen je uleteo u kabinu i udario me u rebro. Ne daj Bože da me je udario u glavu, ili da je staklo uletelo u oči. Vozio sam pripisanom brzinom, ali je to teretno vozilo, u susret su mi išli automobili. Nisam siguran da bih u trenutku da mi je staklo uletelo u oči mogao odmah da odreagujem, da stanem, a da ne dođe do veće nezgode – kaže za RINU vozač kamiona.

On dodaje da na toj deonici, nažalost nije gađan samo njegov kamion, već i nekoliko drugih vozila. O čitavom slučaju obaveštena je i policija.

.

Foto: Rina / Rina

.
.

Foto: Rina / Rina

.
.

Foto: Rina / Rina

.

– Još tri vozila su čekala policiju, a jedan vozač je u međuvremenu otišao. Znači da su ti napadači kamenjem zasuli čitavu kolonu vozila, jer verovatno su neka od njih i promašili. Policija je došla brzo, bili su profesionalni i ljubazni. Odradili sve što je u njihovoj nadležnosti u tom trenutku, ali se nadam da neće stati dok se počinioci ne pronađu i ne kazne. Ovo je veoma opasno što rade, za živote ljudi koji se u vozilima kreću Ibarskom magistralom -zaključuje naš sagovornik.

(Rina)


Blic

Check Also

Nikolina i Saša se baškare u luks stanu od 100 kvadrata: Ovo imaju u dnevnoj sobi, luksuz na sve strane (FOTO)

Nikolina Kovač i Saša Kapor, Foto: Damir Dervišagić Estradni par Nikolina Kovač i Saša Kapor, …