Miša Bačulov planira krivičnu prijavu protiv rođenog brata: Zasmetao mu izostanak podrške njegovoj politici

Pojedini političari i oni koji se svim silama trude da to postanu, odavno su spremni da pređu granice korektnosti u borbi za glasove građana. Kada širenje panike, vandalizam i pretnje porodicama funkcionera vlasti ne urode plodom, istaknu se oni koji se ne libe da odu korak dalje – podnoseći krivične prijave protiv sopstvene familije.

Iz izvora koji je direktno uključen u ovaj slučaj saznajemo da novajlija novosadske politike scene Miša Bačulov, planira da podnese krivičnu prijavu protiv rođenog brata Zorana, koji iako od 21. godine živi s jednim bubregom, slovi za jednog od najuspešnijih sportskih trenera u gradu.

Miša Bačulov je, kako saznajemo od sagovornika, navodno otišao kod  knjigovođe svog brata, i uz zloupotrebu odborničke legitimacije, prisilio ženu da mu preda poslovnu dokumentaciju Zoranovog kluba “Vorior džym”.

Naš izvor tvrdi da se Bačulov protivi održavanju međunarodnog turnira u kik boksu, koji inače godinama uspešno organizuje njegov brat. Inicijalna kapisla za poteze koje je povukao Bačulov, jeste činjenica da Zoran ne podržava politiku Miše Bačulova. Zbog toga je Bačulov odlučio da Zorana prijavi policiji, te navodno planira da kreira lažnu aferu netransparentnog vođenja finansija u klubu “Vorior džim”. Lažnu priču  o nenamenskom trošenju novca, Miša Bačulov želi da plasira u medije, tvrdi naš izvor.

– Bačulov, koji se od prošle godine aktivno uključio u politiki život Novog Sada, izmislio je da njegov brat novac dobija zato što podržava Srpsku naprednu stranku, iako njegov turnir “Kup nacija” spada među najatraktivnije i najjače tirnire u regionu – kaže naš sagovornik.
Iz više izvora nezvanično saznajemo da je Bačulov navodno zastrašivao knjigovođu, lažno predstavljajući odborničku funkciju kao istražni autoritet. On je, prema rečima sagovornika dobro upućenih u njegovo političko delovanje, oduzeo od knjigovođe dokumentaciju o poslovanju Zoranovog kluba.

To nije prvi put da Miša Bačulov koristi svoju porodicu u cilju političkog delovanja. U avgustu njegova supruga izjavila je da su im se deca razbolela zbog nematoda, čije prisustvo je detektovano u zanemarljivo malom broju, koji, prema nalazima stručnjaka sa Instituta za javno zdravlje nije mogao da predstavlja opasnost po ljude. Tada se Bačulov vešto sakrio iza supruge, pa se može očekivati da i sada pokuša da ostane u senci, podmetajući nekog drugog da medijima servira priču o bratu.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

"VARA TE?, PA ŠTA? KAD SI GOVEDO LOGIČNO JE DA IMAŠ ROGOVE" Bivša žena Željka Joksimovića napravila haos na mrežama, svi se pitaju samo jedno

Pevač Željko Joksimović bio je oženjen Vesnom Joksimović, s kojom ima ćerku Minu. Pre skladnog …