Vučić o incidentu na konferenciji za medije sa Ursulom fon der Lajen – "BEZOBRAZLUK NAJGORE VRSTE"

Odgovarajući na pitanje o konferenciji za medije sa Ursulom fon der Lajen,  Vučić kaže da je novinarka nasela na propagandu Šolakovih medija, zato što je upotrebila reči iz njihovog naslova.

– Kažete neko je dobacio Vučiću: “Nećeš kopati”. Napisali su oni, veoma lukavo. A ja ću sada reći šta se dogodilo. Dogodila se kranja nepristojnost, to je kranje nepoštovanje države i gosta, bezobrazluk najgore vrste. Samo da ljudi znaju ko je to uradio. Druga laž u tom tekstu, kažu da je to vikao neko – neko iz naroda? Nisam ja izgubio živce, reagovao sam potpuno pristojno, i rekao da ne mogu ja nikoga da vaspitavam. Ja sam dobio pitanje Frans Presa, pristojno izrečeno, i ja odgovaram na to pitanje. Usred mog odgovora dobacuje mi kamerman! To uopšte nije bio novinar, i ja sam na njega reagovao. Da li je on bio u ovakvom ili onakvom stanju, i ja sam reagovao na to – kazao je predsednik.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Pomahnitali pacijent nasrnuo na pacijenta u Domu zdravlja, držao mu nož pod grlom i ponavljao "Pustite me da ga zakoljem", a onda je heroj uleteo u ordinaciju!

Heroj iz Pljevalja koji je u četvrtak spasio sigurne smrti lekara Ilhana Tursumovića na kojeg …