Očistila fugne bez po muke, a nije ih ni ribala: Za minut celo kupatilo zablistalo kao novo

Fugne je ponekad posebno teško očistiti, a još teže skinuti sve fleke koje ostaju od masnoće i plesni koja se na ovim područjima često hvata.

Čak i kada se fugne odaberu u neutralnoj boji, nijansi na kojoj nije uočljivo da je došlo do nakupljanja nečistoće, ipak ostaje pitanje kako ih pravilno očistiti jer se tu nakupljaju bakterije, gljivice i ostala prljavština.

@livecomposed

Effortless grout cleaning! #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #cleaninghacks #cleaningproducts #groutcleaning #hhambassador

♬ abcdefu – GAYLE

Šta da radite kada ni ribanje, ni standardna hemija ne pomaže?

Jedna žena tvrdi da će korišćenjem samo jednog proizvoda vaše fugne ponovo izgledati čisto, a nećete morati ni da ih ribate.

,,Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fugne, a da ih nisam ni ribala“, rekla je ekspertkinja za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podelila na svom TikToku.

Uz video koji prikazuje njen savet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga minut, a zatim obrišu krpom.

Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, spomenula je da ga morate razrediti za druge svrhe čišćenja.

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com




Krstarica

Check Also

NEPOZNATI NAPADAČI KAMENJEM ZASULI VOZILA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Vozaču kamiona kamen proleteo kroz staklo i povredio rebro (FOTO)

Vesti Hronika Nepoznati napadači kamenjem zasuli vozila na Ibarskoj magistrali: Vozaču kamiona kamen proleteo kroz …