"Свих ових година сам ћутала…" Цеца први пут одлучила да одговори јавно након прозивки Секе Алексић

Певачица Светлана Ражнатовић Цеца годинама мудро ћути и не оглашава се поводом разноразних естрадних сукоба, па чак ни када је реч о пријатељствима која је и сама прекинула.

У недавном интервјуу, певачица је открила разлоге зашто се не оглашава на провокације и критике из света естраде. Њена одлука да остане суздржана изазива радозналост, а Цеца наглашава да сматра да је боље не улазити у јавне сукобе.

– Нема ту неке велике мудрости, једноставно не желим да одговарам, не желим да се свађам ни са ким. Не желим никога да убеђујем у супротно, ако мислиш тако – мисли, твој проблем, не занима ме. И онда свих ових година сам ћутала јер не желим да се ваљам у блату, нити да се примитивно обраћам, ни да дозвољавам себи неке непријатне ситуације. Кад неко прича о вама он не схвата да прича у ствари о себи, то је највећа грешка што људи то не капирају – рекла је Цеца и наставила:

ceca-ražnatović
цеца-ражнатовић / Извор: Србија Данас

– Свим тим мојим ћутањем, јер мене то стварно не занима, не дотиче ме, онда је била прича – она се не оглашава јавно, него ми ради иза леђа. Не, него не можеш да се помириш са тим да мене то не занима. Имам социјалан живот, сјајну каријеру, дивну породицу, сада имам и унучиће, имам дивне пријатеље. Нисам усамљена и несрећна жена, жена сам која има богат друштвени, социјални, професионални живот, пронашла сам се и ту где сам се пронашла ја сам срећна.

Ceca
Цеца / Извор: Србија Данас

– Мене естрада стварно не занима, то је мој посао, концерти, оно што морам да испоштујем јесу медији, да испоштујем своју публику, то је мој почетак и крај везан за естраду. Поштујем своје колеге, никада себи нисам дозволила да неког колегу омаловажим, упутим ружну реч, коментаришем на негативан начин. Мене те ствари не занимају, не усрећује ме нешто где бих ја неког понизила да бих себе уздигла. То нису моје перцепције, другачије гледам на живот. Има једна реченица која је вазда важила и мислим да ће важити заувек: „Како сејеш, тако жањеш“, ја се држим тога – рекла је она.

Сека: “Цеца да да отказ шминкеру и стилисти”

Певачица Сека Алексић одувек је важила за јавну личност која нема проблем да искаже своје мишљење и став о било чему. Свака Секина изјава привуче пажњу јавности, а тако је било и овог пута, нарочито јер је Алексићева искритиковала изглед регионалне музичке звезде, Светлане Ражнатовић Цеце.

– Мислим да жена која је звезда, а која заслужује да изгледа лепше је Цеца. Цеца треба, по мом мишљењу, да промени шминкера. Кад је видим, ја то помислим.  Исто важи и за њеног стилисту. Не треба нико да се љути. Заслужује да много боље и лепше и скупље изгледа на наступима – рекла је Сека за окупљене медије.

Seka-Aleksić
Сека-Алексић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Подсетимо, Сека и Цеца су у једном периоду биле готово нераздвојне, а Алексићева је годинама била редован и радо виђен гост на свим слављима породице Ражнатовић. У једном моменту певачице су престале да се друже, али до јавности никада није дошао разлог због чега су прекинуле пријатељство.

Како су медији писали својевремено, након што су прекинуле пријатељство у тишини, сукоб је ескалирао када је у априлу прошле године преминуо модни дизајнер Саша Видић, са којим је Цеца такође прекинула пријатељство, док је био Секин пријатељ до последњег дана. Када су је новинари питали да то прокоментарише, Цеца је само прошла поред њих, а онда се огласила Сека и како многи сматрају индиректно прозвала колегиницу статусом на “Twitteru”:

– Поједине персоне треба да науче шта је саосећање и савест, да науче шта је поштовање према некоме ко је преминуо, ако сте барем мало прави верници, а не механички – написала је Сека тада, али на питање новинара коме је статус био упућен, није желела да одговори. 

– Нећу никада открити коме је то било упућено. Никада нећу разумети људе који су у вери, а кад треба то да покажу, они то не ураде. Буди верник и праштај – подвукла је Алексићева, а на питање да ли је заправо мислила на Цецу Ражнатовић, она је одговорила:

– Не занима ме и не интересује ме то. Питајте те што спекулишу! Сашина смрт је за мене била шок, чула сам се с њим десетак дана пре, планирали смо да правимо неке стајлинге за мене. Тешко ми је, изненада се то десило, памтићу га по веселом духу. Прозивао је он читаву естраду, па и мене, али сам све праштала – поручила је тада.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Дуго "пљувао" Миону, а сада винуо у небеса: Он окренуо плочу, сви гледају само у Ша и чекају реакцију – шок

У “Елити” је у току “Анкета” и такмичари гласају за најдрскију особу. У једном тренутку …