“GOSPODAR PRŠLJENOVA” PROVEO NOĆ U PRITVORU, ljutito poručuje: “Nije bilo potrebe za tim”


Vesti

Republika Srpska

“Gospodar pršljenova” proveo noć u pritvoru, ljutito poručuje: “Nije bilo potrebe za tim”

Uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira u svom ugostiteljskom objektu

Tvrdi da nije uradio ništa pogrešno i da su policijske kazne diskutabilne

Odbornik Socijalističke partije u SO Nevesinje i ugostitelj iz te opštine Slađan Knežević proveo je noć u pritvoru. Knežević je poznatiji pod nadimkom “Gospodar pršljenova”, a na Instagramu ga prati 810.000 ljudi.

.Foto: Društvene mreže / screenshot

.

Naime, Knežević je uhapšen jer su policijski službenici u Nevesinju utvrdili da je narušavao javni red i mir, i to u ugostiteljskim objekti čiji je vlasnik. Knežević je ljut, a za ATV kaže da za lisice na rukama i noć provedenu u pritvoru nije bilo potrebe.

– Slavilo je moje društvo kod mene u kafani, muzika i radno vreme su do dva sata, policija je ušla u 2:10. Tada je bilo još možda 30-ak gostiju i rekli su svi napolje. Muzika je bila ugašena, a mi smo pevali, oni nam kažu da prestanemo sa pesmom, ja samo rekao da imam pravo da pevam, oni su tada rekli da pođem s njima u stanicu. Odmah sam pristao, pođem ja, sve u redu čak mi i smešno. Ispred kafane su mi odmah stavili lisice na ruke pred 20 drugih ljudi, odveli su me u stanicu i zatvorili – priča Knežević za ATV.

Knežević smatra da nije uradio ništa pogrešno.

– Nisam ja mogao da kršim javni red i mir u objektu koji je zvučno izolovan, a svaki noćni klub je zvučno izolovan, jer inače ne bi mogao dobiti dozvolu za rad. Nisam pevao na trgu, u parku, u naselju, pevao sam pesmu “Rekla si mi da ne voliš zimu” – objašnjava Knežević.

Na policijske kazne u kafani je, kaže, navikao.

– Pola kazni koje su pisali na kafanu su takođe diskutabilne jer su pisane nezakonito, npr. kazne se pišu za prekoračenje radnog vremena u 02:04 subotom na nedelju, iako je tolerancija za ispijanje naručenog pića pola sata, znači do 02:30 – objašnjava Knežević.

On kaže da je za sve već angažovao i advokata.

(ATVBL)


Blic

Check Also

"KLOVNOVI, U PRITVORU SU HTELI DA SE BESE" Burno na suđenju Belivukovom klanu: Pregledani i snimci – "Prete mi, molim vas reagujte! Nije prvi put" ŠOK DETALJI

Svi događaji Od najnovijeg Od najnovijeg Hronološki 18:31 Suđenje je završeno Sudsko veće posle pauze …