"Емоције не дају сузама да стану" Харис Џиновић након развода од Мелине отворио душу "Немогуће је угасити…"

Харис и Мелина Џиновић решили су да након 22 године љубави ставе тачку на њихов брак.  Модна креаторка је напустила вилу на Сењаку у којој је живела са певачем и њихово двоје деце – сином Каном и ћерком Ђином.

Модна креаторка се није оглашавала за домаће медије након бурног развода, док је певач више пута коментарисао њихов приватан живот.

Haris Džinović
Харис Џиновић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– То за мене није била турбуленција, развод није турбуленција. Милијарде бракова је разведено, за мене је то нормална ствар. Неко неће са неким више да живи, шта сад, неће па неће. Све има свој век трајања, не гледам ја на то трагично – рекао је Харис за “Блиц”, па наставио:

– Гледам да све прође што мирније, да буду и једна страна да кажем задовољна. Увек ће неко бити оштећен, али Боже мој. Тако је како јесте, само нека је мирно. 

Харис Џиновић је истакао да се не либи да пусти сузу, што му се и дешавало након развода од Мелине.

– Емотиван сам, али увек пробам да ту емоцију стишам. Често кажем пријатељима, ако седнем у ауто и опали ме нека песма, умем да плачем и по триста километара. Тако се то деси, наиђу неке чудне емоције које не дају сузама да стану – открио је певач и испричао како успева да контролише емоције у јавности:

– Нисам гладан великих залогаја и да за тим патим. Пробам да будем миран, да ме што мање нервирају неке ствари. Немогуће је угасити нервозу, она улази сама и не куца на врата. Као и туга, она нама не треба, али ето, деси се, то је саставни део живота и мора човек да се носи са тим.

Melina Džinović
Мелина Џиновић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Подсећања ради, Харисова бивша супруга Мелина Галић преселила се на Азурну обалу. 

– Мелина сада живи на Азурној обали, преко месец дана је тамо. Видели сте и сами није се оглашавала поводом развода од Хариса. Једноставно жена је оставила све иза себе и кренула даље. Има планове за своју будућност, жели да живи и ужива у животу, радује се свему оном новом што јој доноси овај нови почетак. Пресељење није мала ствар, али она се лако адаптирала. Нови људи – каже добро упућен извор за “Блиц”.

Протеклих месеци, растанак познатог пара, једна је од главних тема на јавној сцени поготово након што је Харис отворено износио детаље из њиховог односа, док се Мелина није оглашавала.

Певач је признао да је спреман за нову љубав, али да има одређене захтеве.

– Ја сам сада слободан мушкарац. Емотивно доступан – наводио је недавно Џиновић, те истакао какву жену хоће после Мелине.

– Мора бити нормална. Мора да има савест, да има толеранцију, да буде радна. Љубав може бити и додир руке, и кад се заврши у кревету… Жене морају да имају став! Сви људи би требало да имају став – рекао је он недавно за Прву.

Подсетимо, Џиновић не крије да зна свашта нешто да ради по вили на Сењаку, те да се неће ослањати на помоћ идуће партнерке.

– Ја пеглам сам себи све, још од малих ногу, чак и шијем. У нашем народу постоји један израз који морам употребити, ја сам пицајзла, односно перфекциониста, а имам и пуно слободног времена, ничим другим се не бавим осим музиком, која је рецимо заузеће 2-3 сата и то је навечер, а све остало време сам слободан – рекао је Харис недавно.

– Ја кад кувам код мене нема тањира или нема лонца једног у судопери, који није опран. Док се нешто крчка или нешто пржи ја то оперем и све је опрано. И кад се заврши припремање јела све је опрано – додао је Џиновић том приликом.

Haris i Melina Džinović
Харис и Мелина Џиновић / Извор: Србија Данас

 

Блиц/Ивана Микић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

6 popularnih kućnih predmeta sadrže otrovne hemikalije i mogu da uzrokuju zdravstvene probleme, bacite ih odmah

Zdravstveni stručnjaci upozoravaju potrošače da izbegavaju svakodnevne proizvode poput određenih sredstava za čišćenje domaćinstva jer …