SRPSKA PEVAČICA POVRATILA STAN NAKON 10 GODINA Bivšeg muža je optužila za NASILJE, pa je usledila MUČNA BORBA – on se oglasio: “Zahvalila mi se”


Zabava

Pevačica Maja Marijana povratila stan nakon 10 godina, oglasio se njen bivši muž: “Zahvalila mi se”

Pevačica Maja Marijana navodno je uspela da, nakon više od deset godina, povrati svoj stan koji joj je oduzeo njen suprug Mladen Šmakić nakon razvoda.

Maja
Maja

Kad se vratila u nekretninu u kojoj je godinama živela, tamo, prema ovim navodima, nije zatekla svoje vredne stvari i nagrade koje je osvajala tokom cele karijere.

Blic preporučuje

Maja

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Maja

– Posle velike borbe Maja je uspela da vrati svoju nekretninu, ali ono što je zatekla u stanu ju je rastužilo. Bivši suprug joj je uzeo sve njene nagrade i ostale stvari koje je čuvala kao uspomenu na neke srećne dane. Verovatno je to bacio. Maja je uspela da povrati svoju imovinu i mnogo je srećna zbog toga. Taj stan je renovirala, sredila i sada uživa u njemu – rekao je dobro obavešteni izvor.

– Maja je baš patila za tim stanom. To joj je jedna od najdražih nekretnina i nešto što je stekla baveći se pevanjem. Uspela je da vrati stan, ali se mnogo rastužila kad je videla da u tom stanu nema više njenih nagrada, stvari i još nekih uspomena – rekao je drugi sagovornik, upućen u ovaj slučaj, dok Maja nije želela da komentariše ove navode.

Maja

Foto: Milan Ilić / Ringier

Maja

Njen bivši muž Mladen rekao je da je problem rešen dogovorom.

Sve je rešeno dogovorom i poravnanjem bez suđenja, na njeno zadovoljstvo. Zahvalile su mi se pred zajedničkim poznanicima i ona i naša ćerka Milica na fer odnosu i što sam im dao stan i novac koji im je bio potreban. Meni nečije lične stvari nisu potrebne. To bi bilo sve, pozdrav za vas – naveo je Mladen.

Maja
Maja

“Skoro sam se onesvestila”

Odnos između pevačice i Šmakića zakomplikovao se 2013, kada je, kako je ona tvrdila, on udario u automobilu, o čemu se naširoko pričalo.

– Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila – izjavila je Maja Marijana u policiji, a u Urgentnom centru su joj ustanovljene lakše telesne povrede.

(Kurir)

VIDEO Maja Marijana na svadbi Kaje Ostojić


Blic

Check Also

Poslednje zbogom ubijenom policajcu u Bosanskoj Krupi: Tinejdžer počinio monstruozno ubistvo, Ozren iza sebe ostavio dvoje dece

U Bosanskom Novom danas će biti sahranjen policajac Ozren Maran, ubijen u Bosanskoj Krupi, prilikom …