Станислав Крофак стигао на телевизију Пинк – ово се дуго чекало: "Не може љубав да прође после пар дана у ријалитију"

 MMA борац и бивши учесник ријалитија „Елита“, Станислав Крофак, данас је стигао из Хрватске у Београд, где је отворено разговарао о актуелностима из приватног живота и најновијим дешавањима у ријалитију. 

На почетку интервјуа, Станислав је показао свеже повреде на аркади, које су изазвале бурне реакције на друштвеним мрежама дан раније.

 – Сам сам решио све, то је ситна повреда, нисам био у ургентном, све сам сам средио. Раније сам имао озбиљнијих повреда у спорту, али сречом нема већих последица. Ова повреда на аркади настала је током тренинга борбе, ништа страшно – рекао је Станислав, а онда проговорио о раскиду и односу с Мајом Маринковић и њеном помирењу са Филипом Царем, али и о томе да ли је могао да је замисли као мајку своје деце и супругу.

– Маја је завршена прича као и Миона. Ја сам рекао да сам био упућен у све те позиве, говорила ми је ко ме зове, био сам упућен у све. Проводили смо много времена заједно. Ја сам имао поверења у њу, она очигледно није. Свако има своје гледиште. Може бити то да нисам наишао на праву жену. Никад нисам гледао на Мају као на мајку своје деце, нити жену с којом бих имао будућност. Маја је као пријатељ супер, али у љубавном односу није нормална, то и она зна. Памтим моменте с Мајом, било је лепо и ја гледам да увек буде лепо некоме са мном. Нема потребе да јој се јавим док сам сада у Београду да пијемо кафу. Да је сретнем овде негде, поздравио бих је, али да јој се ја сада јављам, то не… Нема потребе – поручио је Крофак, а онда открио да је Маји послао поруку када је чуо да је њен отац Таки Маринковић у болници и у лошем стању, међутим, њена реакција је изостала.

Stanislav Krofak
Станислав Крофак / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

– Јавио сам се Маји да је понудим помоћ око Такија, уколико могу ја да помогнем. Чио сам од људи по Хрватској да је Таки болестан и да је био у коми. Послао сам јој поруку, ако јој било шта треба од доктира у Загребу да ћу помоћи. Она ми ништа на то није одговорила. Ја сам понудио помоћ и мој је гест био људски и то је то, ипак смо неко време провели заједно – каже Станислав и открива да ли је заиста био веран Маји.

– Маји сам био веран. Можда сам преко послао имао контакт с неким женама овако, али да сам се сад дописивао у неком љубавном смислу, не. Ја сам имао комуникацију с једним пријатељем о једној цури из Црне Горе, ја мислим да је она добила информације и поруке и због тога је настао порблем – тврди Крофак, а за Миону и Ша не жели ни да чује.

– Они ме не занимају, они одавно нису део мог живота – поручио је Крофак, а онда прокоментарисао Анђелу Ђуричић, на коју је бацио око и Ненада Маринковића Гастоза.

– Ја сам рекао да је Анђела најлепша цура тамо, рекао сам само са је најлепша и најзгоднија, ја њу никад нисам видео уживо, већ само преко ТВ-а и мобилног. Ја сам рекао да бих унутра проводио време с њом и то је то. Ако не би била у вези, наравно. Искрено, ја себи не бих неке ствари дозволио, колико сам видео како она њега одбија, он све време облеће око ње. Ја не бих никад нешто тако форсирао, ја бих одустао да ми каже оно што је Гастозу. Не знам да ли ће Гастоз одустати, видео сам да је дечко океј, могао бих да се дружим са њим – каже Станислав, а онда је изнео своје мишљење о Терзи и Софији.

Stanislav Krofak
Станислав Крофак / Извор: Србија Данас

– То што је урадио Терза је ужасно… Као прво није требало да иде унутра, да је све било како треба, не би се све догодило тако након неколико дана… Не може љубав тек тако да прође после неколико дана у ријалитију, друго би било да је више прошло… Далеко од очију, далеко од срца, али ово је баш брзо било… Софију нисам анализирао, ни гледао. Немам неко мишљење о њој – поручује он, а онда је проговорио о свом љубавном животу.

– Нема ничега код мене на емотивном плану. Посветио сам се скроз послу, пуно тога се оздешавало. Требало ми је неко време после ријалитја да се повећем и вратим у колотечину, посветио сам се послу и тренингу. Ушао сам у своју колотечину – каже Станислав, а онда је открио у каквом је односу са ћерком Ванесом.

– С ћерком сам сада у супер односима. Док сам био унутра знао сам како су поступали, после сам схватио неке ствари. Мени се нико не меша у мој живот, ко ће мени у 36 година причати шта ћу да радим.

Детаљније погледајте у видео-прилогу у наставку:

Извор: Пинк – Милица Красић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Uhapšeni Srbi osumnjičeni za otmicu deteta – Evo kako je policija došla do dečaka

Devojka (25) i muškarac (23), navodno oboje poreklom iz Srbije, sumnjiče se da su pre …