Oglasila se Koka-kola nakon povlačenja 28 miliona boca sa tržišta – Otkriveno da li se među njima nalaze i one iz Srbije

Kako su naveli, Koka-kola HBC Austrija inicirala je povlačenje proizvoda u PET bocama od 500 mililitara za brendove Koka-kola, Fanta, Sprite i MezzoMix kao preventivnu meru.

Samo proizvodi u PET bocama od 500 mililitara koji su proizvedeni u Austriji, sa rokom trajanja odštampanim na poleđini boce između 4. februara 2025. i 12. aprila 2025. i kodom “WP” ispod odštampanog datuma podležu povlačenju,
preciziraju iz Koka-kole.

– Ova mera se ne odnosi na proizvode u Srbiji i Crnoj Gori koje proizvodi, distribuira i prodaje Koka-kola HBC Srbija i Crna Gora i oni su bezbedni za konzumiranje – istakli su iz   kompanije i ukazali da kao i do sada, bezbednost i kvalitet  proizvoda ostaju njihov najveći prioritet.

Kompanija Koka-kola saopštila je juče da povlači 28 miliona plastičnih boca od pola litra iz prodavnica u Austriji zbog rizika da mogu sadržati male komade metala usled tehničke greške u proizvodnji.

Tanjug

Izvor: Srbija Danas

Check Also

LEPA BRENA PEVA PIKSIJU NA UVCE! Folk diva pevala na veselju porodice Stojković, snimak sa privatnog slavlja procurio u javnost! (VIDEO)

Folk zvezda Lepa Brena neretko zna da se lati mikrofona i zapeva na privatnim zabavama javnih …