Ljajić se oglasio po pitanju dolaska Zahovića u Partizan!

Zlatko Zahović neće biti zamena za dosadašnjeg sportskog direktora crno-belih, Ivicu Ilieva, rekao je novi prvi čovek kluba iz Humske, Rasim Ljajić.

Kao bomba je u toku petka odjeknula vest da će na mesto sportskog direktora Partizana doći nekadašnji fudbaler tog kluba, Zlatko Zahović

Ipak, prema rečima Rasima Ljajića, od toga neće biti ništa, pošto će taj posao zajednički obavljati Predrag Mijatović i Danko Lazović:

– U ovom trenutku ne razmišljamo o imenovanju novog sportskog direktora posle odlaska Ivice Ilieva, niti je to tema u Partizanu. Imamo mnogo prečih, urgentnijih kojima smo svakodnevno zaokupljeni poslova – rekao je prvi čovek crno-belih, pa dodao:

Foto: Starsportphoto

 

– Imamo svetska imena: Predraga Mijatovića i Danka Lazovića, koji sa punim poverenjem kompletne Privremene komisije, kluba i navijača brinu o sportskom sektoru sada i ubuduće i nemamo nijedan razlog da menjamotom bilo šta u tom pogledu – rekao je Rasim Ljajić za “Telegraf”.

Zlatko Zahović član Partizana bio u periodu od 1989. do 1993. godine, s tim što je u sezoni 1990/91 prešao u Proleter kao pozajmljeni igrač. Na 37 utakmica za crno-bele je postigao tri gola.

Takođe, važi za jednog od najboljih slovenačkih fudbalera u istoriji, a za reprezentaciju svoje zemlje je nastupio 80 puta, a dao je 35 golova.


"Grobari" će biti oduševljeni! Vratio se ljubimac navijača!

Partizan

Ljuba Perić je dobro poznato ime u Partizanu, a sada će ih posle dugo vremena obradovati svojim glasom.

sledeća vest




Informer

Check Also

Poslednje zbogom ubijenom policajcu u Bosanskoj Krupi: Tinejdžer počinio monstruozno ubistvo, Ozren iza sebe ostavio dvoje dece

U Bosanskom Novom danas će biti sahranjen policajac Ozren Maran, ubijen u Bosanskoj Krupi, prilikom …