Ана Радуловић први пут о свом разводу, па шокирала: "Да сам умрла, рекли би све најбоље о мени"

 Ана Радуловић, водитељка ријалитија „Елита“, вечерас је привукла пажњу појавивши се на рођенданској прослави колегинице Јоване Јеремић. Поред тога што је присуствовала овом свечаном догађају, Ана је отворено проговорила о једном од најосетљивијих тренутака свог живота – разводу од певача Мирчета Радуловића, с којим има сина.

Уз искрене речи о свом емотивном путу и изазовима кроз које је пролазила, Ана је показала колико су личне и професионалне сфере њеног живота испреплетене.

  – Добро сам, али увек може боље. Трудим се да се код мене не мења пуно тога, бар када је физички изглед у питању. Имам осмех на лицу, јер сам дошла да прославим рођендан са Јованом. Ја сам дала саопштење што се развода тиче, али и Мирче и ја смо рекли да нећемо да коментаришемо због нашег сина. – рекла је Ана, а на питање да ли је у питању превара, одговорила је следеће:

Ana Radulović
Ана Радуловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Нисам читала коментаре, пренели су ми да су лоши коментари, а нисам очекивала ни да буду добри коментари, јер није ни добар повод за коментаре. Да сам умрла рекли би све најбоље о мени, а да немам зубе онда би ме жалили – рекла је Ана, па открила шта ради након развода:

Ana Radulović
Ана Радуловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Реновирам стан, сад се нервирам око тога, не стижем да размишљам ни о чему осим о томе и послу. После развода мењам зидиве, паркет, плочице и намештај. Дете је колико моје, толико и његово. Међу нама нема зле крви, када нормални људи разговарају, у сјајним смо односима. Одувек сам сама себи била суперхерој, наставила сам нормално да живим, живот се овде не завршава и свако треба да настави са својим животом- додала је Ана.

Детаљније у наставку:

Подсетимо, након што је објавила да се разводи, Ана се огласила следечим речима:

– С обзиром да см обоје део јавног живота, желимо да вас обавестимо да смо донели заједничку одлуку да се разиђемо. Зарад интереса нашег сина ми се на ову тему више нећемо оглашавати, нити је коментарисати и давати изјаве. Кривац није трећа особа, нити породично насиље, већ је то наша одлука, па вас молимо из горе наведеног разлога да не постоје спекулације, нити неки наслови упитног карактера. Хвала на увек дивним сарадњама, којима се надамо и на убудуће и верујемо да ћете поштовати нашу одлуку, а исто тако и разумети зашто више нећемо говорити о овој теми – гласило је саопштење Ане Радуловић за Pink.rs


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“GOSPODAR PRŠLJENOVA” PROVEO NOĆ U PRITVORU, ljutito poručuje: “Nije bilo potrebe za tim”

Vesti Republika Srpska “Gospodar pršljenova” proveo noć u pritvoru, ljutito poručuje: “Nije bilo potrebe za …