Država opet pomaže! Vaučeri su poslati i stižu na kućnu adresu: Evo kako mogu da se iskoriste

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju danas je predalo oko 600 vaučera Pošti Srbije, namenjenih za porodice čiji su članovi oboleli od retkih bolesti. Oni će do u toku sledeće nedelje biti isporučeni porodicama širom Srbije.

Vaučeri su poslati u svrhu kupovine lekova i medicinskih sredstava, kao i rehabilitaciji u banjama, što će u velikoj meri finansijski rasteretiti porodicu na određeni period.

Od samog početka ove “akcije” isporuke vaučera, Pošta Srbije je dostavila oko 2.500 istih.

Tu nije kraj. Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju će nastaviti da pomaže porodicama čiji članovi boluju od retkih bolesti, zarad obezbeđivanja boljeg materijalnog položaja, što je jedan od prioriteta resorsnog ministarstva. 

Vaučeri za kupovinu lekova i za rehabilitaciju se mogu iskoristiti do 31. decembra 2024. godine.

Podsećamo, kompletna dokumentacija vezana za ostvarivanje prava na vaučere za nabavku lekova i medicinskih sredstava, vaučere za rehabilitaciju i na jednokratnu finansijsku pomoć, dostupna je na sajtu Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.


Kastracija je jedini lek protiv pedofila! Stručnjaci traže najoštrije mere za seksualne manijake

Društvo

Kastracija je jedini lek u borbi protiv pedofila, ocenjuju stručnjaci za Informer televiziju! Za samo nekoliko dana organizacija “Fortis” javno je otkrila trojicu manijaka!

sledeća vest




Informer

Check Also

DOKAZ LJUBAVI! Vujadin Savić još nije oženio Mirku, ali je zato ISTETOVIRAO NJEN LIK NA GRUDIMA: Bivši fudbaler se skinuo i pokazao koliko je voli

Zabava Vujadin Savić još nije oženio Mirku, ali je zato istetovirao njen lik na grudima: …