“ĆERKU NE VODIM U AMERIKU” Jovana Jeremić o maloj Lei, bivšem mužu i odlasku iz Srbije: “NE NABIJAJTE MI OSEĆAJ KRIVICE” (VIDEO)


Zabava

Jovana Jeremić o ćerki i odlasku u Ameriku: “Lea ne ide sa mnom, ne nabijajte mi osećaj krivice”

Voditeljka Jovana Jeremić danas slavi svoj 34. rođendan, a ovim povodom organizovala je gala žurku.

Lea, JovanaFoto: Snežana Krstić / Ringier

Lea, Jovana

– U pola šest u četvrtak imam let i idem za Ameriku. Biću u štabu Donalda Trampa. Sebi sam danas poželela samo jedno, da osvojim ceo svet. Sve sam dosad ostvarila. Da li će Dragan 2026. godine da se preseli sa mnom u Ameriku? Videćemo, ko živ, ko mrtav! To mi je želja, da se preselim tad. Privlači me život tamo, to mi je suđeno. Mislim da ću biti prisutnija i moćnija još više kad odem, nego što sam sad kad sam ovde. Do kraja života ću biti na “Pink” televiziji, sve ostalo može da bude samo dodatno. “Pink” nikad neću ostaviti, jedino ako me oteraju – rekla je Jovana Jeremić pred našim kamerama.

Blic preporučuje

Otkrila je da li će ćerka Lea ići sa njom u Ameriku.

Jovana, Lea

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Jovana, Lea
Jovana, Lea

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Jovana, Lea
Jovana, Lea

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Jovana, Lea

Za sad ne. Kreće u prvi razred sledeće godine, videćemo dalje, polako. Voja, moj bivši muž, može da dolazi u Ameriku, i mi ćemo dolaziti ovde! Nemamo mi takvih problema, on je moja velika podrška – rekla je Jovana, pa dodala:

Nemojte da mi nabijate osećaj krivice što idem bez ćerke! I ovako mi je bilo teško zbog toga, al’ sad je tako kako je. U budućnosti videćemo!

– Spavaću u Americi u sobi Nikole Tesle, gde je živeo i umro! To je vrlo interesantno, kad se vratim sa energijom Nikolom Tesle i počnem da dominiram svetom, jao… – istakla je Jeremićeva, a više detalja pronaći ćete u videu iznad.

Jovana

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Jovana

“Pevala bih kod Tanje Savić u Areni”

Jovana se danas dotakla i nedavnog prepucavanja sa Tanjom Savić.

Tanja Savić, Jovana Jeremić

Foto: Snežana Krstić, Oliver Bunić, Shutterstock / RAS Srbija

Tanja Savić, Jovana Jeremić

– Ona je meni simpatična. Tanja Savić ima hitove, moramo to da kažemo. Nek me zove da pevam sa njom u Areni, ja bih došla! Nabacujem joj se, evo, da me pozove! Pevala bih “Čokoladu” od Jami i “Boli me uvo za sve” od Brene… (smeh) – rekla je Jovana za “Blic”.


Blic

Check Also

"ČULA SAM DA SU KOMENTARI LOŠI" Ana Radulović prvi put o razvodu od pevača, odbrusila javno: Da sam umrla rekli bi sve najbolje o meni..

Voditeljka “Elite” Ana Radulović pojavila se večeras na rođendanu kod koleginice Jovane Jeremić i progovorila …