"Кад достигнем ниво, идем даље" – Јована Јеремић откирла да ли заиста напушта Пинк телевизију

Водитељка Јована Јеремић прославила је свој 34. рођендан уз гламурозну журку, чиме је још једном привукла пажњу медија и јавности. Славље је организовано у престижном локалу, а атмосфера је била пажљиво осмишљена до најситнијих детаља, одражавајући Јованин препознатљив стил и екстраваганцију. Сваки елемент догађаја носио је симболику – показујући колико водитељка полаже значај на сваки аспект свог јавног имиџа, чак и током приватних тренутака.

Испред места одржавања забаве, званице је дочекао билборд са њеним ликом, уз присутне симболе попут Кипа слободе и лава. Док Кип слободе наговештава њено путовање у Америку и амбицију да се докаже на светској сцени, лав симболизује снагу и лидерство, које Јована поносно истиче у својој каријери и животу. За ову специјалну прилику, водитељка је блистала у елегантној црној комбинацији – краткој сукњи и сакоу – уз високе штикле, док је позирала на краљевској столици, додатно наглашавајући луксузни тон вечери.

Србија данас се придружила другим медијским екипама на лицу места и разговарала са познатом водитељком Јованом Јеремић о разним темама, а рођендански интервју није могао проћи без помена Жељка и Милице Митровић.

Јована је прво направила занимљиво поређење, подсећајући да је Жељко Митровић, баш као и Доналд Трамп, у хороскопу комбинација Близанца и Лава, додајући да „ту мора бити неке тајне везе.“ Разговор је затим скренуо на њену астролошку прогнозу:

„Астролошкиња ми је предвидела да се 2026. селим у Америку. Али далеко је то, видећемо. Ко жив, ко мртав до тада,“ изјавила је. На питање да ли је привлачи живот преко океана, Јована је самоуверено одговорила:

„Мени је то суђено. Када достигнем одређени ниво, идем даље – то је део мог карактера. Увек ћу бити везана за своју земљу, али ово је тек почетак моје међународне каријере. Чак и када одем, бићу стално присутна овде. Увек ће ме бити, као нека ‘велика сестра’, да не кажем ‘велики брат’. Мислим да ћу, када одем, постати још моћнија.“

rođendan Jovane Jeremić
рођендан Јоване Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Ипак, Јована напомиње да не напушта телевизију Пинк.

“Остајем до краја на Пинк телевизији. Све остало што дође касније, мој једини услов ће бити да ме никада не условљавају да напустим Пинк, јер ја Пинк никада нећу оставити. То је моја доживотна љубав, моја друга кућа, никада их нећу напустити. Једино ако ме отерају, онда се ту не питам” – рекла је Јована.

rođendan Jovane Jeremić
рођендан Јоване Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Јована Јеремић је проговорила и о недавном сукобу са Тањом Савић, о томе да ли је покупила бакшиш на свадби, о томе да ли ће да интервјуише Трампа, да ће спавати у соби где је живео и умро никола Тесла и о многим другим интересантим темема. Цео интервју можете да послушате у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"ČULA SAM DA SU KOMENTARI LOŠI" Ana Radulović prvi put o razvodu od pevača, odbrusila javno: Da sam umrla rekli bi sve najbolje o meni..

Voditeljka “Elite” Ana Radulović pojavila se večeras na rođendanu kod koleginice Jovane Jeremić i progovorila …