Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića, izašla je danas iz stana u kom živi sa glumcem.

sergej isidora 4.jpg
Kurir, Damir Dervišagić, Antonio Ahel/ATAImages 

Naime, ekipa domaćih medija je uhvatila Isidoru u trenutku kada je napustila zgradu, gde se zadržala jako kratko. Ona na licu nije imala ni trunku šminke, a bila je ležerno obučena.

Isidoru je dovezla drugarica, ona se popela u njihov stan, uzela je nešto i nakon desetak minuta napustila i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Usnimljena je u kolima dok je pričala telefonom, a od Sergeja nije bilo ni traga ni glasa.

Kako pišu domaći mediji, Sergej nije bio u stanu, a ni njegov auto nije bio u garaži. Pre nego što je Isidora došla u njihov dom, Sergejev prijatelj je prošetao njegovog psa Mileta, vratio ga i potom napustio zgradu.

whatsapp-image-20240326-at-6.35.06-pm-2.jpg
Damir Dervišagić 

Podsetimo, sa Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima. Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu. Inače, po članu zakona 27 o strancima, za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 – 50.000 dinara. Njoj je naloženo da mora da u roku 24 sata da napusti našu zemlju.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video

06:20
STARS EP 412 Izvor: Kurir TV