Анђела му се згадила – Гастоз након најновијег инцидента, гледа Ђуричићку скроз другим очима

Ненад Маринковић Гастоз недељама се трудио да придобије пажњу и наклоност Анђеле Ђуричић, користећи сав свој шарм и вештине завођења. Након много уложеног труда, чинило се да је успео – Анђела је на крају попустила. Међутим, њихова веза није дуго потрајала. Анђела је одлучила да прекине сваки контакт с њим због његове блискости са Еном Чолић, што је доживела као понижење. Љубомора је додатно расла јер је Гастоз често стајао у Енину одбрану пред другим учесницима, што је у Анђелиним очима указивало на присуство емоција између њих двоје.

Видно разочаран, Гастоз није успевао да сакрије своје фрустрације. Током поподневног одмора на каучу, у разговору с Јорданком, поделио је своје мисли о Анђели. Изгледа да емоције, љубомора и несигурност играју кључну улогу у њиховим свакодневним интеракцијама. Гастоз је сада почео да се понаша као чувена лисица из басне која након што није могла да дохвати и поједе сочно грожђе са гране почела да убеђује себе како би олакшала да грожђе уопште није ни зрело и да је вероватно кисело. Тако и Гастоз сада убеђује и себе и друге да ми црногорска сирена уопште није лепа.

 

 – Види како је лепа – рекла је Јорданка.

– Није – рекао је Гастоз.

– Јесте, прелепа је , савршена – рекла је Јорданка.

– Није више – рекао је Гастоз.

– И сад да ти приђе ти би цркао и одмах би променио мишљење. Знам да ти се свиђа и заувек ће ти се и свиђати. Знаш која је најгора љубав – наставила је она.

– Неузвраћена – рекао је Гастоз.

– Она која се никада не деси, а теби се та није десила. Знаш онда када имаш нешто са неким, али немаш ништа – рекла је Јорданка.

Од данас ради шта ти срце жели….

Раскид се, за оне који су пропустили, догодио током емисије Гледање снимака

– Ти си крива што је ово остало, не Ена, не ја, него ти, само да знаш, то кажем због тебе јер те поштујем, а ти ниси нормална, ко мене поштује, ко ме гура у изолацију, ко ме тестира ко пацова неког, па какво мишљење ти имаш о мени, све сам ти, бре, човече дао и опет ме каналиш и опет нешто Ена. Претерујеш девојко, претерујеш, сабери се ако умеш – бесно је испричао Гастоз.

 – Од данас ради оно што ти срце жели, немој да се суздржаваш – одговорила је Ђуричићева.

– Ја сам радио оно шта ми срце каже, али видим да ти није било довољно, ја не знам шта више да радим, хоћеш да ти дам џојстик мало да ме возиш по вили, чега се плашиш више, не постоји Ена у мојој глави, ту живиш ти – рекао је Ненад.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Како то жена која постоји само у твојој глави није успела у теби да пробуди заштитнички став, а нека која не постоји јесте? Е, видиш, све заборављамо – додала је Анђела.

– Кад ми будеш девојка, тад ћу да те браним, довиђења – завршио је Маринковић.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Skandal! Profesorka zlostavljala učenika (15)

Bivša nastavnica devetog razreda u školi u Alberti, u Kanadi, Ketrin Valiket danas je osuđena …