Vučićević postavio pitanja Ružiću: Da li ste se, gospodine, viđali sa američkim diplomatom sa kojim se sastajao i Borko Stefanović?

U emisiji “Kolegijum” uživo glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević govori o tome da li se Branko Ružić, potpredsednik Glavnog odbora SPS i najbliži saradnik Ivice Dačića nedavno tajno sastajao sa zapadnim diplomatom, operativcem “moćne ambasade”, kao i o tome da li ima taj susret veze sa jučerašnjim sramotnim nastupom Ružića na TV N1.

Pratite Informer TV i sve saznajte prvi! 

Dakle, da li ste se, Branko Ružiću, sreli nedavno sa diolomatom američke ambasade? Da li ste se sreli sa tim diplomatom u kafiću Parlament? Kosovska ulica, iza Skupštine Srbije. Šta ste s njim razgovarali? Temeljno ste pili kafu. Je l to bilo više dana ili jednog dana? Vi ste potpredsednik GO SPS, što ste se tajno sastajali sa američkim diplomatom? Da li ste znali da je taj isti diplomata istih dana kada se sretao sa vama, sretao se i sa Borkom Stefanovićem? Jeste li se i vi sreli sa Stefanovićem, pozdravili i kako? Šta je to tačno taj diplomata razgovarao sa Vama? Šta vi tražite na tajnim sastancima sa američkim diplomatom? Ima li taj razgovor veze sa onim što ste juče pričali na N1, da li vam je i šta obećano? Samo nemojte, gospodine Ružiću, da kažete da su to javni sastanci. Tome služe mediji. Da otkrivaju ovakve stvari. Da li Dačić zna za Vaš sastanak? Jeste li obavestili Glavni odbor? – pitoa je Vučićević, a onda dodao:

Foto: printscreen

 

Ako ja lažem, izmišljam, ako nije tačno što ovde govorim, ako se vi niste sreli sa tim diplomatom i operativcem u tom kafiću, ja pristajem, nisam više vlasnik Informera. A šta ćete Vi ako je sve ovo tačno? Hoćete li priznati javno bruku i sramotu i da se povučete iz političkog života? – pitao je jasno glavni urednik TV Informer. 

Kada je reč o pomenutom diplomati, Vučićević je istakao da je niže rangiran, ali ozbiljan operativac! 

Podsetimo, potpredsednik GO SPS Branko Ružić gostovao je juče na N1, televiziji pod kontrolom Dragana Šolaka i tom prilikom branio opozicionog lidera Dragana Đilasa, ali i poručio da Srpska napredna stranka ne bi postojala bez Socijalističke partije Srbije.

Detaljnije o tome pročitajte klikom OVDE


ŠOK DETALJI O SLUČAJU "RUŽIĆ"! Vučićević u 10.30 otkriva: Sa kim se SPS-ovac sastajao pre sramotnog nastupa na N1?

Politika

U Kolegijumu danas od 10.30 glavni urednik Informer TV Dragan J. Vučićević otkriće nove šok detalje o slučaju “Ružić”.

sledeća vest




Informer

Check Also

TRAGEDIJA KOD IVANJICE: U prevrtanju traktora poginula jedna osoba, na licu mesta i vatrogasci

Po dobijenoj informaciji da je u mestu Luka došlo do prevrtanja traktora ekipa VSJ Ivanjica …