(VIDEO) ŽENA SERGEJA TRIFUNOVIĆA NAPUSTILA STAN Od glumca ni traga ni glasa! Isidora bez trunke šminke, a ona se ne odvaja od nje


Zabava

Žena Sergeja Trifunovića napustila stan, od glumca ni traga ni glasa: Evo ko joj pravi društvo

Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića, izašla je danas iz stana u kom živi sa glumcem.

.Foto: Milan Ilić / Ringier

.

Naime, ekipa “Blica” je uhvatila Isidoru u trenutku kada je napustila zgradu, gde se zadržala jako kratko. Ona na licu nije imala ni trunku šminke, a bila je ležerno obučena.

Blic preporučuje

Isidoru je dovezla drugarica, ona se popela u njihov stan, uzela je nešto i nakon desetak minuta napustila i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Isidora

Foto: Ringier

Isidora

Nju smo usnimili u kolima dok je pričala telefonom, a od Sergeja nije bilo ni traga ni glasa.

Inače, kako smo mogli da primetimo, Sergej nije bio u stanu, a ni njegov auto nije bio u garaži. Pre nego što je Isidora došla u njihov dom, Sergejev prijatelj je prošetao njegovog psa Mileta, vratio ga i potom napustio zgradu.

Isidora

Foto: Ringier

Isidora

Oglasile se komšije glumca

Njegove komšije su za “Blic” otkrile da su glumca stalno viđali zajedno sa Isidorom i da ništa nije ni slutilo da će doći do toga da je on prijavi policiji.

– Delovali su mi kao skladan par, uvek su zajedno bili, šetali njegovog psa. Šta se to desilo, samo oni znaju – rekla nam je njegova komšinica, dok je drugi komšija video glumca na terasi u pola noći.

Sergej Trifunović

Foto: Aleksandra Ivanović / Ringier

Sergej Trifunović

Sergeja sam video na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi napolje samo rano ujutru, i kasno uveče kada nikoga nema… Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovek nešto ishitreno uradi, a sad nema nazad. Videćemo šta će biti dalje – rekla nam je komšinica.

Sergej se oglasio na mrežama

Podsetimo, Sergej je juče podelio fotomontažu sa Isidorinim likom na kojoj vidimo kako mu lupa šljage.


Blic

Check Also

“IVANA RASPOLAŽE NJEGOVIM NOVCEM” Kristina Spalević se javno obratila bivšoj ženi Kristijana Golubovića: “IZVINI, JE L’ MOJE DETE ŠUGAVO?”

Zabava Kristina Spalević se javno obratila bivšoj ženi Kristijana Golubovića: “Ivana raspolaže njegovim novcem” Dejana …