Čega se to stide šolakovci? Zašto tajkunski mediji u svojim vestima ne prenose procene Arhiva u vezi sa protestom u Čačku?

Uroš Piper, nekadašnji novinar, oglasio se na društvenoj mreži Iks gde je reagovao na smešno uvećavanje očigledno malog broja na propalom protestu lažnih ekologa i opozicije u Čačku.

– Arhiv javnih skupova kaže 816 ljudi u Čačku. I to je preterano, bilo je 200-300. Ali, hajde da uzmemo i tu cifru – Nova S navodi 2,000. Dva i po puta povećali već povećan broj Arhiva! Zašto više u svojim vestima na prenose procene Arhiva? – upitao je Piper.

Podsećamo, opozicija i lažni ekolozi doživeli su totalni debakl na protestima u Čačku, a Zlatko Kokanović i ekipa su govorancije držali pred gotovo praznim trgom, ako umemo u obzir da se u brojku okupljenih računaju i slučajni prolaznici i novinarske ekipe.

Protest je bio utoliko jadniji jer se jednom čoveku slošilo, reagovala je i Hitna pomoć, a Kokanović je svoj zapaljiv govor nije prekidao, već se ponašao kao da se ništa ne dešava.

Istovremeno, Zdravko Ponoš izdao je svoje saborce tako da je za vreme brukanja opozicije u Čačku šopingovao skupe krpice.


Opozicija i lažni ekolozi očajni zbog propalog protesta u Čačku: Priznali da im ne ide (VIDEO)

Politika

Na sinoć održanim protestima u Čačku okupilo se jedva 100 ljudi, računajući i slučajne prolaznike i novinarske ekipe, a Ljiljana Bralović, lažna ekološkinja, u izjavi za tajkunsku N1 pravda debakl pominjujući 12 apostola.

sledeća vest




Informer

Check Also

“IVANA RASPOLAŽE NJEGOVIM NOVCEM” Kristina Spalević se javno obratila bivšoj ženi Kristijana Golubovića: “IZVINI, JE L’ MOJE DETE ŠUGAVO?”

Zabava Kristina Spalević se javno obratila bivšoj ženi Kristijana Golubovića: “Ivana raspolaže njegovim novcem” Dejana …