Тијана Ајфон највећа "атракција" на Сајму књига, изазвала колапс: Ученици трче и моле је за слику "Ја сам шокирана, деца ме воле"

У току је 67. Међународни београдски сајам књига, а многе познате личности посетиле су познато место како би обогатили своје кућне библиотеке. На Сајму је било и оних које никако нисмо очекивали да ћемо срести тамо, али на изненађење многих – десило се и то. 

Старлета Тијана Ајфон таман што је закорачила у Хали бр. 1 десило се право чудо. Деца школског узраста оставила су књиге и повод свог доласка и почели су да трче и скачу око старлете не би ли се сликали са њом. Њу је ова ситуација изненадила, а за “Телеграф” је рекла следеће: 

– Ја сам шокирана! Добро, деца ме воле, што је најважније, кажу да је најважније да те деца воле. Мало сам шокирана, али све је у реду. Можда су они мало шокирани мојим издањем, али ја сам шокирана свему овоме. 

tijana-ajfon
тијана-ајфон / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Многи од њих нису знали о коме је реч, видели су “бомбастичну” појаву и кренули су да се окупљају око ње. Али, ако Тијану нису препознали, јесу Гагија, инфлуенсера који се од ње није одвајао. Тако су њих двоје на Сајму књига били права атракција. Дечаци од дванаест-трианест година и понека девојчица опколили су их и појединачно вукли за рукав за макар једну слику.

По која старија особа прокоментарисала је како је ипак Сајам књига, али омладина није реаговала већ је нестрпљиво чекала у реду за слику. 

Tijana Ajfon
Тијана Ајфон / Извор: Србија Данас

Како преноси “Телеграф” један мушкарац био је посебно “одушевљен” Тијаном па је добацио док се она сликала: 

– Хоћеш да ти дам књигу, да држиш, јер је Сајам књига, знаш – рекао јој је.

Да ли је ово знак пропадања вредности или је једноставно данашње време задало нове сфере интересовања деци која одрастају на мобилним телефонима остаје нам само да се питамо. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

RAZVUKAO OSMEH NAKON SKANDALA PA PORUČIO: Volim vas! Sergej Trifunović šeta Beogradom, a oni mu prave društvo (FOTO)

Sergej Trifunović i njegova žena Isidora nakon skandala koji je izbio u njihoovm domu, nakon …