Objavljena prognoza do kraja oktobra: RHMZ izdao najnovije saopštenje – ovo sigurno niko nije očekivao

Prema najnovijim informacijama Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), vremenske prilike u Srbiji do kraja oktobra biće suve i stabilne. Ujutro se očekuje sveže vreme, uz mogućnost slabog prizemnog mraza, kao i magle ili niske oblačnosti u nižim predelima, koja će se u utorak zadržati i tokom prepodneva.

Tokom dana, vremenske prilike će biti pretežno sunčane, uz povremeno malu ili umerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura će se kretati u granicama proseka za ovaj period godine, između 17 i 21 °C. U nedelju i ponedeljak, temperature će biti malo iznad proseka, sa očekivanjima od 21 do 24 °C u većini mesta.

Međutim, u područjima sa dužim zadržavanjem magle ili niske oblačnosti, posebno od utorka, može doći do nižih temperatura.

Ovaj period povoljnog vremena nudi odlične prilike za aktivnosti na otvorenom i uživanje u prirodi pre nego što zimski meseci donesu hladnije temperature.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

"SPAVAĆU U SOBI U KOJOJ JE UMRO NIKOLA TESLA!" Jovana Jeremić otkrila da planira da se preseli u Ameriku: Lein otac će dolaziti kod nas!

Voditeljka Jovana Jeremić proslavlja svoj 34. rođendan, a ovim povodom organizovala je gala žurku. – U …