Jokić tripl-dablom otvorio sezonu! Oklahoma pregazila Denver uprkos sjajnoj partiji Srbina! (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli da na najbolji način otvore novu sezonu NBA lige, pošto su na domaćem terenu izgubili od Oklahoma siti Tandera rezultatom 102:87, uprkos fantastičnom učinku Nikole Jokića koji je ostvario tripl-dabl sa 16 poena, 12 skokova i 13 asistencija.

Iako su Nagetsi promenili tim, očigledno je da će im biti potrebno vreme da se uigraju i ponovo postanu ozbiljni kandidati za šampionski prsten.

Sa druge strane Dalas Maveriksi su predvođeni Lukom Dončićem uspeli da savladaju San Antonio Sparse, a sjajni košarkaš je upisao 28 poena.

Ekipa Oklahome pokazala je ambiciju da nastavi sa odličnim igrama iz prethodne sezone, te su već u prvoj deonici postigli 31 poen i ostvarili prednost, iako su gubili sa 19:10.

Tokom druge četvrtine, prednost Oklahome rasla je do 10 poena, a na poluvremenu je na semaforu pisalo 58:51 za goste. Ključna je bila treća deonica, kada su Tanderi napravili seriju i otišli na nedostižnih 17 poena razlike, što Denver više nije mogao da sustigne.

 

 

Jokić je pružio svoju prepoznatljivu magiju na terenu, ali nije mogao sam. Najviše podrške imao je u Kristijanu Braunu sa 16 poena i sedam skokova, dok su Majkl Porter Džunior dodao 15, a Džamal Marej i Eron Gordon po 12 poena.

Odličan potez smo videli od Nikole Jokića, koji je asistencijom sa celog terena odlično uposlio Gordona.

S druge strane, najbolji u ekipi Oklahome bio je Šaj Gildžijus Aleksander sa 28 poena, dok je Čet Holmgren dodao 25 uz 14 skokova.

Ovo je tek početak sezone, a Denver će morati da pronađe pravu formu ako žele da budu konkurentni u borbi za novi NBA prsten. Bivši predsednik SAD-a Barak Obama nedavno je imao lepe reči za Jokića.

 

 


Obama nahvalio "orlove" i Jokića! Srbija me je baš unervozila! (VIDEO)

Košarka

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Dražava Barak Obama, govorio je, između ostalog, o nastupu reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama i tom prilikom istakao najboljeg košarkaša sveta, Nikolu Jokića.

sledeća vest




Informer

Check Also

Operisan Rade Šerbedžija!

Rade Šerbedžija, Foto: Dragana Udovičić Glumac Rade Šerbedžija je operisan! Glumac jejavio iz kafića u …