I dok se uveliko komentarisalo da Leonardo Dikaprio ima čudnu ljubavnu mantru pa se ne zabavlja sa devojkama starijim od 25 godina, njegova devojka Vitorija Ćereti je proslavila 26. rođendan i ostali su u vezi pa je “stari vuk” počeo da menja ćud, ali ne leži, vraže, glumac ipak ne miruje. Viđen je pre tri dana u poznatom klubu u Njujorku u društvu pevačice (33) sa kojom je flertovao pred svima.

leonardo-dikaprio-vitorija-cereti-profimedia0859886683.jpg
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Leonardo i Vitorija

Zabavu je u nedelju uveče organizovala upravo ta pevačica, a u čast Rock and Roll Hall of Fame. Vitorija Ćereti (26) nije mogla da dođe na ćurku, ali se zato Leonardo Dikaprio (49) pojavio.

Plesali su vrlo prisno, mnogo su se smejali, družili celu noć i bili izdvojeni u uglu kluba“, tvrdi izvor.

Glumčevi prijatelji bili su u provodu u obližnjim klubovima dok je na samu žurku u jednom momentu stigao Tobi Megvajer.

profimedia-0856205509.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Leonardo i Tejana

Tejana Tejlor sa kojom se družio Leo, trudila se da ovom glumcu niko ne smeta tokom večeri i da mu ne prilazi previše ljudi, piše Page six. Izvor dodaje da su njih dvoje flertotvali, ali da se nisu držali za ruke niti ljubili. Možda i zato što bi drugi to videli iako se za sada ističe da su samo prijatelji, i ništa više…

profimedia-0856205497.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Leonardo i Tejana

Dikaprio i Tejana Tejlor zajedno su napustili klub u tri sata ujutru, nije poznato da li su ušli u isti automobil. Njegov najbolji prijatelj Tobi Megvajer otišao je kući u isto vreme, ali ne sa njima.

Nekoliko sati pre njene žurke Leo je bio na večeri sa Vitorijom Ćereti, a nedavno je slavio sa njom njen debi na reviji Viktorija sikret u Njujorku. Njihova veza traje od leta 2023. a čak ima naznaka i da su se verili.

profimedia-0855566491.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Leonardo i Tejana

Neobično druženje Leonarda i Tejane koji inače igraju zajedno u filmu “The Battle of Baktan Cross” koji će imati premijeru 2025. desilo se i u martu kada su viđeni zajedno u klubu nakon dodele Oskara u Los Anđelesu. On ju je tada grlio dok je haljina na njoj razotkrivala njenu zadnjicu.

Te slike su izazvale veliki šok, kao i novi flert.

(Kurir.rs/Žena/I.M.)

 Bonus video:

05:21
“ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI!” Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO) Izvor: Kurir TV