Auuuu šta ovo bi?! Pogledajte blokadu nad Jokićem o kojoj će se pričati! (VIDEO)

U porazu Denvera od Oklahome na otvaranju nove sezone NBA lige (87:102) videli smo nešto prilično nesvakidašnje – Čet Holmgren blokirao je Nikolu Jokića.

Netipično otvaranje sezone za Nagetse, niko se nije preterano istakao, pa tako ni Nikola Jokić. Upisao je srpski as tripl-dabl, ali poenterski učinak je izostao. Zaustavio se na 16 poena (12 skokova, 13 asistencija), šutnuo svega 13 puta, a tokom meča ga je Čet Holmgren poprilično namučio. 

Iako se prošle sezone Nikola poigravao sa mladim centrom Oklahome, ove sezone to očigledno neće biti slučaj. To pokazuje i blokada Holmgrena nad Jokićem. 

Bunio se srpski košarkaš sudijama smatrajući da je bio prekršaj, a već u sledećem napadu mladi Amerikanac je zakucao, dodatno potpalio atmosferu i digao navijače na noge. 


Najveći narko diler među fudbalerima! Holandske vlasti mu ne mogu ništa, Promes pronašao novo utočište!

Fudbal

Holandski fudbaler Kvinsi Promes, osuđen u rodnoj zemlji na šest godina robije zbog šverca kokaina, danas je dobio novi klub. Iskusni napadač potpisao je ugovor sa Dubai Junajtedom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde je pre šest meseci uhapšen zbog saobraćajne nesreće.

sledeća vest




Informer

Check Also

Dala otkaz, potrošila ušteđevinu i preselila se zbog njega, a on je ostavio: Zbog dečka se svega odrekla, njena priča je eksplodirala na mrežama

Nesrećan i skup potez jedne žene da se preseli u Teksas, kako bi bila sa …