Jovana Jeremić donela drastičnu odluku! Ovakvu je više nećemo gledati na Pinku, oprostila se na šok način

Jovana Jeremić donela drastičnu odluku! Ovakvu je više nećemo gledati na Pinku, oprostila se na šok način

Jovana Jeremić, Foto: RTV Pink printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić večeras proslavlja svoj 34. rođendan, a za tu priliku rešila je da se transformiše do neprepoznatljivosti.

Ona je posetila frizera i rešila da zaseni sve na slavlju.

Naime, isekla je šiške i nadogeadila kosu, pa se brže bolje pohvalila na društveni mrežama.

Nova frizura Jovane Jeremić
Nova frizura Jovane Jeremićfoto: Printscreen/instagram/jeremicjovana

– Iako znate da je kratka kosa moj zaštitni znak, kad poželim promenu – vijetnamska kosa prirodne ekstenzije-klipse, biće rešenje za scenu. Scena je moj život i ona zahteva uvek samo jedno – promene – napisala je Jovana i pokazala kako sada izgleda.

Mnogi komentarišu da voditeljka bolje nego ikada, a i sama je otkrila kako vodi računa o svom izgledu. Ona je nedavno govorila kako veoma pazi šta unosi u organizam.

– Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu – istakla je voditeljka, koja kaže da je muškarcima oduvek bila izazovna.

– Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka – ispričala je Jovana.

02:17

Pogledajte kako je Jovana Jeremić za 10 minuta uzela 1000 evra

(Espreso/24sedam/prenela PV)

Izvor: Espreso

Check Also

IZA OGNJENA OSTALI ŽENA I DVOJE DECE Ovo je policajac kojeg je ubio tinejdžer (15) u Bosanskoj Krupi

Vesti Republika Srpska Ovo je ubijeni policajac iz Bosanske Krupe Blic 25. oktobar 2024. 12:30 …