Ера Ојданић са 43 године МЛАЂОМ девојком од њега "Права сам коњина у пуној снази"

Фолкер Ера Ојданић одувек је привлачио пажњу јавности. Коментарисањем свог живота, без длаке на језику, стално открива најзанимљивије детаље.

Гостовањем у “Амиџи шоуу”, познати певач шокирао је све када је признао да је у вези са 43 година млађом девојком, а недавно је изнео интимне детаље о њиховом односу. 

Ера Ојданић за себе каже да је велики романтик и да својој изабраници обавезно кува кафу као прави домаћин.

Era Ojdanić
Ера Ојданић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

– Како да не. Док је у бунилу бурне ноћи, ја је изненадим чистим домаћим медом, хладном водицом, кафицом и кажем ‘Мацо моја, буди се’, а она као ‘Шта ти је, бре?’. А ја јој кажем ‘Видиш ко те гледа, будало једна, је л’ си нормална?’. И она онако рашчупана, знаш оно… – почео је да обашњава и додао да се права природна лепота жене види ујутру након бурне ноћи.

– Ја обожавам жену кад је природно рашчупана ујутру. Сваки шарм и лепоту видиш ујутру кад је пробудиш. Кад је видиш онако чупаву, неочешљану, још ако је било љубавно лудило, и без шминке, ма жена изгледа топ – истакао је Ера за “Грандонлине”.

Ера је прокоментарисао везу Лазара Ристовског и 39 година млађе девојке Анице.

– Читао сам о Лази и његовој девојци, портали су брујали о томе! Немам ништа против, могу само овакве ствари да подржим. Он и ја смо као браћа, јуримо 50 година млађе жене! Праве смо коњине у пуној снази, али у томе нема ништа лоше! Третирамо жене као мало воде на длану, тако да са нама никад нема проблема. Млади клинци треба само да уче од нас.

– Женама фали правих мушкараца, зато се одлучују за старије. То више код нас није толики табу. Клинци су се отуђили, знају да мувају девојке само преко друштвених мрежа, а уживо се понашају као пи*дице! Жене по кафићима саме пију кафу с другарицама, нема ко да им приђе. Штета што је то тако. Уместо да скупе оно у гаћама и буду мушкарци, они вуку наргиле као да су змајеви. Никад од ових млађих генерација неће бити квалитетних људи и џентлмена.- рекао је певач за “Републику“.

Era Ojdanić
Ера Ојданић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Nina Badrić, Jelena Rozga i Jelena Tomašević gošće Sergeja Ćetkovića: Pet rasprodatih koncerata u Zagrebu, najavljen drugi koncert u Sava Centru!

Pop pevač Sergej Ćetković, jedan od najvoljenijih izvođača u regionu, oborio je sve rekorde rasprodavši …