Nakon 25 godina otkrivena velika tajna o Željku Ražnatoviću Arkanu: Vest odjeknula iz Šimanovaca, svi na aparatima

Nakon 25 godina otkrivena velika tajna o Željku Ražnatoviću Arkanu: Vest odjeknula iz Šimanovaca, svi na aparatima

Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen

Kristijan Golubović, učesnik “Farme 8” pričao je cimerima o Željku Ražnatoviću Arkanu.

Naime, Arkan je bio strah i trepet čak i smrti jer su se ljudi plašili da kažu lošu reč za njega, kako im neko ne bi naudio.

Kristijan je istakao da se on nije libio da se suprotstavi bilo kome, dok su se svi drugi Arkanu u to vreme ulizivali.

– Znaš šta me fascinira? Kad je umro Arkan, pi*ke su više počeli da ga cene zbog bojaznosti, da ih neko zbog lajanja o Arkanu ne tresne, nego dok je bio živ. Niko ga voleo nije, zvali su ga glavonja, hibrid, značka. Samo su ga vređali, a ja sam se preko Mijovića zakačio sa njima i otišao sam korak nazad, bio sam dete za njih. Svi su lajali za njim kad ga vide, gde si legendo, gde si tata, gde si komandante i svi su mi se šlihtali. Luka, Legija, ja, nas deset smo rekli da smo tu kad treba, nećemo da se čepimo – ispričao je Kristijan Golubović.

Kristijan Golubović
Kristijan Golubovićfoto: Nemanja Nikolić

Služba državne bezbednosti napravila je službene beleške o saznanjima u vezi s ovom emisijom. Naime, pripadnici DB došli su do informacija da su u toku pomenute “Maksovizije” 12. januara, kada je gostovala Ceca Ražnatović, Minimaksu na pejdžer stizale poruke koje su najavljivale Arkanovo ubistvo. Prema saznanjima DB, jedna je glasila: “Ceco, ličiš na Gocu Božinovsku”, aludirajući na ubistvo Zorana Šijana, bivšeg muža Božinovske, a druga: “Arkane, ponesi sako, gore je hladno.”

Tri dana kasnije, Arkan je izrešetan u holu “Interkontinentala”, u subotu 15. januara 2000.

(Espreso/republika/prenela PV)

Izvor: Espreso

Check Also

Nina Badrić, Jelena Rozga i Jelena Tomašević gošće Sergeja Ćetkovića: Pet rasprodatih koncerata u Zagrebu, najavljen drugi koncert u Sava Centru!

Pop pevač Sergej Ćetković, jedan od najvoljenijih izvođača u regionu, oborio je sve rekorde rasprodavši …