Zbog “ozempika” sam jedva živu glavu izvukla: Nisam mogla na noge, gubila sam dah… Ispovest žene koja je rešila da smrša “preko noći”

NIsam mogla na noge, povraćala sam non stop i gubila dah… Oblivao me je hladan znoj, iskreno mislila sam da ću umreti! Ovako u ispovesti za Informer.rs priča Dijana T. koja je htela da smrša uz pomoć “ozempika”.

Prema njenim rečima, želela je preko noći da izgubi kilograme, pa je na crno, preko oglasa kupila “ozempik”. I, to samo jednu dozu. Ni slutila nije, kaže Dijana, da će jedva izvući živu glavu.

Čula sam od par svojih drugarica da su počele sebi u stomak da daju injekcije za dijabetičare – “ozmepik” i da kilograme gube iz dana u dan. Prvo sam bila skeptična, a onda sam zaista videla da deluje i da se one tope na nedeljnom nivou. Pošto su mi dijete dosadile i sporo idu, rešila sam i ja da poručim “ozempik” – priča Dijana i nastavlja:

Poručila sam preko oglasa, za 120 evra i za dva dana sam dobila lek. Bio je vikend, sećam se i čekala sam da mi muž i deca odu iz kuće, da mogu sebi da dam injekciju. Nisam smela nikome da kažem šta radim, jer znam da su svi protiv toga i da ga ne treba uzimati na svoju ruku, bez saveta lekara. Ali, bilo je jače od mene. Dala sam sebi injekciju i sve je bilo normalno.

Međutim, u toku noći, otkriva Dijana, kreće prava borba za život.

Probudio me je hladan znoj i bol u stomaku. Počela sam da povraćam, a onda dobila i temperaturu. Osećaj u telu je bio mnogo čudan, gubila sam snagu… Odmah sam znala o čemu je reč. Bilo mi je sve gore i gore, a mužu nisam smela da kažem zbog čega mi je loše. Sutradan me je odveo u Hitnu pomoć, jer više nisam mogla ni na noge. Samo sam ležala… – opisuje nam svoju agoniju posle “ozempika” Dijana T.

Foto: Shuterstock/drustvene mreze

 

Prema njenim rečima, provela je nekoliko sati u bolnici.

Odmah sam priključena na infuziju i urađene su mi sve analize. Bili su zbunjeni. Međutim, kada sam ostala sama sa njima u ambulanti, priznala sam im da sam uzela “ozempik” i da je ovo reakcija nakon toga. Tada im je bilo sve jasno. Dobila sam još nekoliko lekova i stala na  noge. Iako mi je nestalo nekoliko kilograma nakon toga, nikada sebi ne bih više ovako nešto priredila – iskrena je bila naša sagovornica.

Nažalost, pored Dijane i mnoge poznate ličnosti koriste ovakav vid mršavljenja, a što je još gore, to i javno reklamiraju.

Poslednja u nizu jeste i pevačica Jana Todorović. Naime, ona je istakla da nije pobornik teretane i zdrave ishrane, već da je koristila injekcije koje se ubrizgavaju u stomak, tačnije lek “Ozempik”, koji joj pomogao da izgubi kilograme.  


"Bodem se injekcijama u stomak da bih smršala": Jana javno priznala da koristi lek za dijabetes kako bi izgubila kilograme

Estrada

Todorovićeva je šokirala sve kada je otkrila način na koji gubi kilograme.

sledeća vest




Informer

Check Also

Плаче и вришти на свој рођендан – Јована Јеремић није очекивала овакав расплет у пословном животу

Водитељка Јована Јеремић, позната по свом енергичном наступу и специфичном стилу вођења, данас, 25. октобра, …